Hemsida : Filtillägg : .ovl Fil

.ovl Fil

Filtyp Rollercoaster Tycoon 3 Data File

Utvecklare Atari
Kategori Spelfiler
Format Binary

.OVL alternativnummer

Spelarkiv som används av Rollercoaster Tycoon 3, ett bergspel skapat videospel; lagrar olika typer av speldata, inklusive 3D-modeller, 2D-spelgrafik, ljud och layoutinformation för användargränssnittet; används som en speldatabehållare.

Program som öppnas OVL filer

Om OVL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil ovl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Rollercoaster Tycoon 3 Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. God eftermiddag. Mitt spel Rollercoaster Tycoon 3 fortsatte att krascha. Jag var tvungen att forska mer om de möjliga orsakerna. Så småningom läste jag din artikel om .ovl-filtillägget. En sak som är riktigt imponerande med tillägget är all den information som det innehåller. Eftersom det har kapacitet att inkludera 3D-modeller får det mig att tro att de upptar mycket utrymme. Alla dessa egenskaper är imponerande för ett spel som släpptes på Atari. Jag skulle ha trott att ljuden och layoutinformationen för användargränssnittet lagrades någon annanstans. Din beskrivning av spelets datainnehållare var nyckeln till att förstå det hela. Jag visste inte att det fanns vissa program för både Mac och Windows. Det tråkiga är att de båda är nedlagda. Fortsätt med det goda arbetet!