Hemsida : Filtillägg : .oxt Fil

.oxt Fil

Filtyp Apache OpenOffice Extension

Utvecklare Sun Microsystems
Kategori Pluginfiler
Format Zip

.OXT alternativnummer

Extension som lägger till ytterligare funktionalitet till Apache OpenOffice (tidigare OpenOffice.org) och StarOffice-program; ger extra funktioner som avancerad stavningskontroll, rapportbyggnad, filkomprimering och många andra funktioner.

Mer information

För att installera en OXT-fil, välj "Extension Manager" från Verktyg-menyn, klicka sedan på "Add" och välj filtillägget i filbläddraren. Om du har Apache OpenOffice 2.2 eller senare kan du också installera tillägg genom att helt enkelt dubbelklicka på OXT-filen.

OXT-filer kan utvecklas för Apache OpenOffice-paketet eller för enskilda program, inklusive Writer, Base, Beräkna, diagram, rita, intryck och matte. De kan vara med i programmet eller utvecklas av användarna.

Du kan ladda ner tillägg i Apache OpenOffice Repository.

Program som öppnas OXT filer
Windows
Apache OpenOffice
LibreOffice
Linux
Apache OpenOffice
LibreOffice
Macintosh
Apache OpenOffice
LibreOffice
Planamesa NeoOffice

Om OXT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil oxt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Apache OpenOffice Extension, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej. Jag är en läsare av din sida som handlar om .oxt-filtillägget. Det var ett tag sedan jag senast arbetade med ett format som ingick i Apache OpenOffice License. Nu när jag kommer ihåg det så har jag aldrig riktigt vant mig vid deras dokument av Word-typ. Det är dock inte det som är poängen med detta. Att ta reda på hur OXT-filer kan lägga till funktioner till både den sviten och StarOffice-programmen är superhäftigt. En del av de dokument som jag genererade hade ingen avancerad stavningskontroll och jag hoppades också kunna komprimera dem. Ni har övertygat mig om att använda detta format och införa dessa funktioner i Apache OpenOffice. Kanske är det också dags för mig att prova Planamesa-programmet. Fortsätt med det goda arbetet, kompis!