Hemsida : Filtillägg : .par Fil

.par Fil

Filtyp 1FMS Aircraft Parameters File

Utvecklare FMS
Kategori Spelfiler
Format Text

Vad är PAR file?

En PAR-fil är en flygplanparameterfil som används av FMS (Flying-Model-Simulator), ett flygsimuleringsspel för Windows. Det sparar flygplanets geometri och fysikaliska egenskaper som massa, tyngdpunkt och tröghetsmoment. PAR-filer används för att skapa egna flygplan att flyga i spelet.

Mer information

PAR-filer är en av flera filer som utgör den totala flygplansdata för spelet. Till exempel kan det finnas andra 3D-modellfiler, texturbitmap och ljud.

Program som öppnas PAR filer
Windows
FMS

Filtyp 2Parchive Index File

Utvecklare Parchive
Kategori Komprimerade filer
Format N/A

.PAR alternativnummer 2

Indexfil som innehåller en grupp paritetsvolymer i ett arkiv med parchiv (eller "paritetsvolymuppsättning"); kan användas för att återställa ett filarkiv när en av filerna i arkivet är förlorad.

Program som öppnas PAR filer
Windows
parchive
QuickPar
Linux
parchive
PyPar2
Macintosh
MacPAR deLuxe
UnRarX

Filtyp 3Solid Edge Part File

Utvecklare Siemens PLM Software
Kategori 3D Image Files
Format Binary

.PAR alternativnummer 3

Delfil skapad av Solid Edge, ett program som används för att skapa 3D-produktdesigner; innehåller en deldesign, inklusive geometri, utseende och strukturinformation; brukade lagra delinformation i produktdesignprocessen.

Mer information

Solid Egde kan simulera delar för att studera deras prestanda innan de tillverkas.

Program som öppnas PAR filer
Windows
Adobe Acrobat
Siemens Solid Edge
Linux
Adobe Acrobat
Macintosh
Adobe Acrobat

Filtyp 4Dedicated Micros DVR Recording

Utvecklare Dedicated Micros
Kategori Video Files
Format N/A

.PAR alternativnummer 4

Digitalt videoformat som används av dedikerade mikro-DVR; används för både kommersiella och professionella ändamål sparas i ett proprietärt format som kan laddas ner till en dator och ses med hjälp av NetVu-programvaran.

Program som öppnas PAR filer
Windows
Dedicated Micros NetVu ObserVer
Dedicated Micros NetVu Investigator
Macintosh
Dedicated Micros NetVu Investigator

Om PAR filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil par-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Dedicated Micros DVR Recording, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag spelade Flying-Model-Simulator på min Windows när den började bete sig konstigt. Jag bestämde mig för att titta på de filer som den använde och kom fram till att problemet kan vara mina .par-filer. Tack för att du skrev mer om detta tillägg! Det var till hjälp att lära sig allt som kan lagras på denna typ av fil. Efter mycket letande kunde jag inte hitta problemet med mitt spel. Men det var ändå väldigt bra att få veta att jag kan hitta dessa filer på nätet och öppna dem med spelet. Så jag kommer att prova detta tillvägagångssätt i framtiden. Jag läste också om hur den används för att indexera paritetsvolymer på Parchive. Jag är inte bekant med det området, men din förklaring var verkligen bra! Tack för allt!