Hemsida : Filtillägg : .pd4 Fil

.pd4 Fil

Filtyp 1Windows Live Photo Gallery Information File

Utvecklare Microsoft
Kategori Data filer
Format Binary

Vad är PD4 file?

Databasfil som används av Windows Live Photo Gallery, ett program som låter användare hantera hemfotografier och filmer. innehåller metadata som beskriver personliga bilder och videoklipp, inklusive filnamn, egenskaper, sökväg och miniatyrinformation brukade spåra multimedia-filinformation.

Mer information

Som standard använder PD4-filer namnet Pictures.pd4 och lagras i följande katalog:% USERPROFILE% \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows Live Fotogalleri

OBS! Om en PD4-fildatabasen är skadad, du kan byta namn på den befintliga PD4-filen till OLD_Pictures.pd4 och Windows Live Photo Gallery återskapar databasen.

Program som öppnas PD4 filer
Windows
Microsoft Windows Live Photo Gallery
Filesig Simple Carver Suite

Filtyp 2Clone Manager Primer File

Utvecklare Sci-Ed
Kategori Data filer
Format N/A

.PD4 alternativnummer 2

Primerfil skapad av Clone Manager, ett program som används för kloning av simulering, enzymoperationer, grafisk kartritning; innehåller en primersekvens, källmolekylinformation, ett primernamn, primerkriterier, en beskrivning och anteckningsinformation.

Mer information

OBS! Primers kan läggas till .PX5 primer collection files för mer bekväm delning av flera primers mellan användare.

Program som öppnas PD4 filer
Windows
GSL Biotech SnapGene
Sci-Ed Clone Manager
Linux
GSL Biotech SnapGene
Macintosh
GSL Biotech SnapGene

Om PD4 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pd4-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Clone Manager Primer File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag studerar bioteknik och ville börja lära mig SnapGene innan jag börjar kursen nästa termin. Tack för din förklaring om .pd4-filer! Jag var inte medveten om att primers kunde lagras på ett separat tillägg som innehöll ytterligare information. Jag antar att detta är användbart för komplexa operationer som kloning och grafiska kartritningar. Jag läste också resten av din artikel och blev förvånad över att detta tillägg också används av Windows för att hantera metadata. Vad skulle hända om den här filen raderas? Skulle databasen byggas upp igen från tidigare säkerhetskopior eller börja från början? Det är synd att denna programvara inte längre utvecklas eftersom jag har goda minnen av den. Tack för den utmärkta artikeln! Dina förklaringar är mycket tydliga.