Hemsida : Filtillägg : .pmatrix Fil

.pmatrix Fil

Filtyp Priority Matrix Project File

Utvecklare Appfluence
Kategori Data filer
Format Binary

.PMATRIX alternativnummer

Fil skapad av Priority Matrix, ett program som används för planering, spårning och organisering av prioriteringar över projekt och enheter. innehåller prioriterad information för agendor, uppgifter och andra åtgärdsposter; används av projektledare och även inom samarbetande lagmiljöer för att dela projektinformation.

Mer information

En PMATRIX-fil sparar en fullständig representation av ett visst projekt och kan användas som mall, en backupfil eller ett sätt att dela ett projekt och allt innehåll och formatering.

PMATRIX filer kategoriserar prioriteringar med Eisenhower-metoden. Användare väljer från en av fyra prioriteringar för varje uppgift: Kritisk och omedelbar, kritisk men inte omedelbar, inte kritisk men omedelbar och okategoriserad.

Program som öppnas PMATRIX filer

Om PMATRIX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil pmatrix-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Priority Matrix Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.