Hemsida : Filtillägg : .prj Fil

.prj Fil

Filtyp 1AIMMS Project File

Utvecklare Paragon Decision Technology
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är PRJ file?

Projektfilen AIMMS (Advanced Integrated Multidimensional Modeling Software); innehåller information för att utveckla verksamhetsmodeller; innehåller projektinställningar och användargränssnittskomponenter som menyer och slutanvändarsidor.

Mer information

En associerad AIMMS-modell ( .AMB ) filen sparas tillsammans med varje projektfil.

Program som öppnas PRJ filer
Windows
Paragon AIMMS or AIMMS Viewer
Linux
Paragon AIMMS or AIMMS Viewer

Filtyp 2Project File

Utvecklare N/A
Kategori Data filer
Format N/A

.PRJ alternativnummer 2

Generisk projektfiltillägg som används av flera program; sparar vanligtvis projektdata och inställningar och kan innehålla hänvisningar till andra filer som används av projektet.

Mer information

Programmen nedan är program som sparar projekt med ".prj" -tillägg och garanterar inte att alla PRJ-filer öppnas. Därför bör följande lista över program fungera som referens för möjliga filföreningar för PRJ-filer.

Program som öppnas PRJ filer
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Autodesk AutoCAD
Progress Stylus Studio
Autodesk 3ds Max
Microsoft Visual Basic
The MathWorks MATLAB
Steinberg WaveLab
PlanetSquires FireFly Visual Designer
Multi Edit Software Multi-Edit
Linux
The MathWorks MATLAB
Macintosh
Autodesk AutoCAD
The MathWorks MATLAB
Freescale CodeWarrior Development Tools
Mackie Tracktion

Om PRJ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil prj-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Project File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej, hur är läget? Min professor sa åt oss att forska på egen hand om AutoCAD. En vän berättade att programmet kunde öppna många olika filformat. Jag läste ditt inlägg om filändelsen .prj. Hur kan de lagra referenser till andra filer i ett projekt? Om de lagrar projektdata betyder det att de tar mycket plats? Det är märkligt att det finns program som använder tillägget för att spara projekt, men som faktiskt inte öppnar de projekt som skapats i andra program. Är det möjligt att veta vilket program som användes för att skapa filen? Den delade listan över de program som kan öppna dem hjälpte mig mycket. Det är enormt att du till och med beskriver vilka som är gratis. Tack!