Hemsida : Filtillägg : .prproj Fil

.prproj Fil

Filtyp Premiere Pro Project

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Video Files
Format N/A

.PRPROJ alternativnummer

En PRPROJ-fil är ett videoprojekt skapat av Adobe Premiere Pro, ett videoredigeringsprogram. Den innehåller en tidslinje som består av video- och ljudklipp och innehåller övergångar, specialeffekter och andra tillämpade ändringar. PRPROJ-filer lagrar också projektinställningar som inställningarna för övergångar, videoredigeraren, ljud- och bildskärmsformatet och upptagningsformatet.

Mer information
ErrorException: cURL error 35: Encountered end of file (see https://curl.haxx.se/libcurl/c/libcurl-errors.html) in /home/oppna/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php:324 Stack trace: #0 /home/oppna/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(361): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->getResponse(' ___ categories...') #1 /home/oppna/app/vendor/stichoza/google-translate-php/src/Stichoza/GoogleTranslate/TranslateClient.php(185): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->instanceTranslate(' ___ categories...') #2 /home/oppna/app/common/models/Parsing.php(231): Stichoza\GoogleTranslate\TranslateClient->__call('translate', Array) #3 /home/oppna/app/console/controllers/ParseController.php(28): common\models\Parsing::fileInfo('fileinfo.com', 'https://fileinf...', true, true) #4 [internal function]: console\controllers\ParseController->actionIndex('https://fileinf...', 'true', 'true') #5 /home/oppna/app/vendor/yiisoft/yii2/base/InlineAction.php(57): call_user_func_array(Array, Array) #6 /home/oppna/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Controller.php(157): yii\base\InlineAction->runWithParams(Array) #7 /home/oppna/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Controller.php(148): yii\base\Controller->runAction('', Array) #8 /home/oppna/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Module.php(528): yii\console\Controller->runAction('', Array) #9 /home/oppna/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(180): yii\base\Module->runAction('parse', Array) #10 /home/oppna/app/vendor/yiisoft/yii2/console/Application.php(147): yii\console\Application->runAction('parse', Array) #11 /home/oppna/app/vendor/yiisoft/yii2/base/Application.php(386): yii\console\Application->handleRequest(Object(yii\console\Request)) #12 /home/oppna/app/yii(27): yii\base\Application->run() #13 {main} ______ categories_text28 ___

Kategorin Ljudfiler innehåller komprimerade och okomprimerade ljudformat, som innehåller vågformdata som kan spelas med ljuduppspelningsprogram. Denna kategori innehåller även MIDI-filer, musikaliska poäng och ljudprojektfiler, som vanligen inte innehåller ljuddata.

______ kategorier_namn37 ___ Videofiler ______ categories_text37 ___

Kategorin Videofiler innehåller ett brett utbud av videoformat, som använder olika codecs för att koda och komprimera videodata. Denna kategori innehåller även videoprojektfiler och videofilningsfiler, som kanske inte innehåller videodata.

______ kategorier_namn46 ___ GIS-filer ______ categories_text46 ___

GIS-kategorin (Geographic Information Systems) innehåller filer relaterade till GPS-enheter och kartläggningsprogram. Dessa filer kan innehålla kartor, sparade rutter och waypoints. Många GIS-filer sparas i öppna format, som kan överföras mellan GPS-enheter och datorsystem.

______ kategorier_namn47 ___ Databasfiler ______ categories_text47 ___

Databasfiler lagrar data i strukturerat format, organiserade i tabeller och fält. Individuella poster i en databas kallas poster. Databaser används vanligtvis för att lagra data refererade av dynamiska webbplatser.

______ kategorier_namn54 ___ Font-filer ______ categories_text54 ___

Fontfiler innehåller ett eller flera teckensnitt som kan nås av operativsystemet och applikationerna. De flesta moderna typsnitt är lagrade i antingen OpenType eller TrueType-format, som kan användas av både Macintosh och Windows-datorer.

______ kategorier_namn48 ___ Exekverbara filer ______ categories_text48 ___

Executable filer innehåller kod som körs när filen öppnas. Windows-program, Mac OS X-program, skript och makron anses alla som körbara filer. Eftersom dessa filtyper kör kod när de öppnas, bör okända körbara filer, som de som tas emot som e-postbilagor, inte öppnas.

______ kategorier_namn40 ___ 3D-bildfiler ______ categories_text40 ___

3D-bildfiler inkluderar tredimensionella modeller, 3D-animationer och 3D-projektfiler. 3D-modeller består vanligtvis av polygoner och verticies och som skapar modellens form. De kan också innehålla texturer samt belysning och skuggning.

______ kategorier_namn51 ___ Vector bildfiler ______ categories_text51 ___

Vektorgrafik består av vägar, snarare än enskilda bildpunkter. Dessa banor kan användas för att representera linjer och former inom bilden. De flesta vektorbildsformat kan också innehålla färger, gradienter och bildeffekter. Eftersom vektorgrafik lagrar bilddata som banor kan de förstoras utan att förlora kvalitet, vilket gör dem till ett bra val för logotyper och andra typer av ritningar.

______ extension_description17565 ___

En PRPROJ-fil är ett videoprojekt skapat av Adobe Premiere Pro, ett videoredigeringsprogram. Den innehåller en tidslinje som består av video- och ljudklipp och innehåller övergångar, specialeffekter och andra tillämpade ändringar. PRPROJ-filer lagrar också projektinställningar som inställningarna för övergångar, videoredigeraren, ljud- och bildskärmsformatet och upptagningsformatet.

___PRPROJ-fil öppnas i Adobe Premiere Pro CC 2019

Premiere Pro-projekt lagrar referenser till media tillgångar (video, ljud, grafik), De lagrar inte själva media data i själva filen. Referenser till dessa medietillgångar skapas när du importerar tillgången till ditt projekt. Om du flyttar tillgången efter att du importerat den, kommer Premiere Pro därför inte att kunna hitta tillgången till projektet, vilket kommer att be dig att flytta tillgången.

Adobe Premiere Pro är ett professionellt videoredigeringsprogram brukade skapa film, sändningar och andra videopresentationer. Videoredigeraren är en del av Creative Cloud-sviten.

______ extension_common17565 ___ ______ product_main_features8684 ___
  • Stöd för en omfattande mängd medieformat
  • Mercury Playback Engine ger redaktörer i realtidseffektivitet
  • Multicam-redigeringsfunktioner
  • Exakta ljudkontroller med intelligent ljudrening
  • Lumetri Deep Color Engine producerar riktiga förinställda färgkvaliteter
  • Sök efter bildmaterial och rörelsesgrafikmallar i panelen Essential Graphics
  • Ny inlärningssektion med handledning för nybörjare
______ product_text8684 ___

Skärmdump av Adobe Premiere Pro CC 2019

Huvudfunktioner

Adobe Premiere Pro är ett professionellt videoredigeringsprogram som används för att skapa film, sändningar , och andra videopresentationer. Videoredigeraren är en del av Creative Cloud (CC) -paketet.

Premiere Pro tillhandahåller grundligt inbyggt mediesupport, vilket gör att du kan spara tid när du redigerar video, bilder och ljud. Du kan importera och redigera ett brett utbud av media, till exempel råmaterial från ARRI Alexa-kameror, populära QuickTime-format, AVCHD-video och Sony RAW-media. Premiere Pro ger dig en omfattande uppsättning verktyg för bättre och effektivare redigering. Applikationen hjälper dig att snabbt hitta alla klipp och tillgångar som är kopplade till ditt projekt med länken & Lokalisera funktionen. Det har också en Mercury Playback Engine som ger dig realtidsprestanda och låter dig göra mindre ofta och jobba snabbare med effekter från tredje part. Premiere Pro erbjuder strömlinjeformade redigeringsfunktioner, som t.ex. kan du anpassa visning av kritiska metadata på käll- och programskärmar. Applikationen ger avancerade funktioner för redigering av multicam och redigering av genvägar. Premiere Pro levereras med exakta ljudkontrollverktyg som låter dig enkelt ringa ner eller ta bort bakgrundsbrus med skjutreglaget DeNoise och DeReverb. Du kan också använda riktiga förinställda färgkvaliteter med Premiere Pros Lumetri Deep Color Engine och behålla färgtrohet i ditt arbetsflöde i Premiere Pro och After Effects.

Videoredigeraren är också utökbar, så att du kan lägga till plugins och tillägg via Adobe Exchange-panelen. Den här panelen låter dig bläddra, installera och hitta stöd som utökar programmets möjligheter.

Adobe Premiere Pro är ett imponerande program som används av professionella videoredigerare i olika fält. Det erbjuder en stor mängd videoredigeringsfunktioner, till exempel inbyggt mediesupport, en Mercury Playback Engine och strömlinjeformade redigeringsfunktioner. Om du vill skapa professionellt videoinnehåll som imponerar, prova Adobe Premiere Pro.

Uppdaterad: 2 november 2018

___
Program som öppnas PRPROJ filer
Windows
Adobe Premiere Pro
MAGIX VEGAS
Macintosh
Adobe Premiere Pro

Om PRPROJ filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil prproj-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Premiere Pro Project, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.