Hemsida : Filtillägg : .psh Fil

.psh Fil

Filtyp Photodex Slide Show

Utvecklare Photodex
Kategori Video Files
Format Binary

.PSH alternativnummer

Projektfil skapad av ProShow, ett program som används för att skapa bildspel med professionell kvalitet med bilder, video och ljud. innehåller alla inställningar och extra effekter som krävs för att ladda, skapa och spela bildspelet vanligtvis används för företagspresentationsmaterial, personliga bildspel och videopublicering på webben.

Mer information

PSH-filer innehåller inga multimedia data. De innehåller bara länkar som pekar på multimedia resurserna. Om en PSH-fil flyttas kan därför resurserna inte hittas och användaren kan behöva flytta dem.

PSH-filer kan exporteras till över fyrtio format, inklusive Flash, DVD, CD och Blu -stråle. De kan också direkt laddas upp till YouTube eller placeras på bärbara enheter, till exempel iPhone eller Blackberry.

ProShow finns tillgängligt i Gold and Producer-utgåvor.

Program som öppnas PSH filer

Om PSH filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil psh-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Photodex Slide Show, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.