Hemsida : Filtillägg : .r3d Fil

.r3d Fil

Filtyp 1REDCODE Video File

Utvecklare RED
Kategori Video Files
Format Binary

Vad är R3D file?

Native videoformat som används av RED högupplösta videokameror; komprimerad med REDCODE, en avancerad wavelet-teknikkod som skapar visuellt förlustfria bilder.

Mer information

Röda kameror skjuter i en upplösning som heter "4K", vilket är mycket större än 2K-upplösning som stöds av HD-video. Därför kan R3D-filer ha mycket högre upplösning än HD-filer. På grund av denna högupplösta upplösning används Röda kameror ofta för att skjuta moderna filmfilmer.

Program som öppnas R3D filer
Windows
ShedWorx Smart Converter
Microsoft Windows Photos
Adobe SpeedGrade
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Avid Media Composer
Chaos Group Pdplayer
Linux
Chaos Group Pdplayer
Macintosh
Apple Final Cut Pro
Adobe SpeedGrade
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Avid Media Composer
Chaos Group Pdplayer
REDCINE-X

Filtyp 2RISA-3D Model File

Utvecklare RISA Tech
Kategori 3D Image Files
Format Text

.R3D alternativnummer 2

En R3D-fil innehåller en strukturell 3D-modell som sparas i RISA-3D-formatet. Den lagrar modelldata i nyckelordets avgränsade format, vilket inkluderar strukturella element, lastkombinationer, material, byggkoder och parametrar. R3D-filer skapas vanligtvis av RISA-3D, ett populärt konstruktions- och analysprogram.

Mer information

R3D-fil öppen i RISA-3D 16

R3D-filer öppnas huvudsakligen i RISA-3D. De kan också öppnas och redigeras av en textredigerare. Redigering av en R3D-fil med en textredigerare utan felkontrollfunktioner som ingår i RISA-3D gör det troligare att synaktiska fel uppstår.

Du kan öppna en R3D-fil i RISA-3D genom att välja Arkiv → Öppna .... Du kan skapa en R3D-fil i RISA-3D genom att välja Arkiv → Ny än Arkiv → Spara eller Spara som ....

Du kan även exportera en R3D-fil i RISA-3D genom att välja Arkiv → Exportera och välja formatet, till exempel DXF eller SDNF.

Program som öppnas R3D filer
Windows
RISA-3D

Om R3D filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil r3d-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen RISA-3D Model File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.