Huvud : Filtillägg : .rcrec Fil

.rcrec Fil

FiltypLogMeIn Remote Control Session Recording

Utvecklare LogMeIn
Kategori Video Files
Format N/A

.RCREC alternativnummer

Fjärrkontrollens inspelningsformat skapat av Windows-versionen av LogMeIn, ett program som används för att fjärråtkomst till en dator eller Mac; innehåller en inspelning av skärmens innehåll från en fjärrkontrollsession.

Mer information

Även om LogMeIn Pro använder RCREC-filformatet för att spela in inspelningsskärmens innehåll, kan det inte öppna filformatet. Du måste konvertera filen till .AVI formatet med Rescue AVI Converter, ett verktyg som är utformat för LogMeIn och LogMeIn Rescue. Om du spelar in en fjärrkontrollsession i HD-läge sparas videon i WebM-format.

OBS! LogMeIn är tillgängligt för både Windows och OS X-plattformar, men RCREC-inspelningsfunktionen är endast tillgänglig på Windows LogMeIn-värdar.

Program som öppnas RCREC filer
Windows
LogMeIn Pro

Om RCREC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad filen med förlängningen *. är ansvarig för rcrec och hur man öppnar den.

Filtypen LogMeIn Remote Control Session Recording, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av FileExt-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.