Hemsida : Filtillägg : .rmt Fil

.rmt Fil

Filtyp 1Router Firmware File

Utvecklare N/A
Kategori Systemfiler
Format Binary

Vad är RMT file?

Firmware-fil som används av olika routrar, inklusive Linksys routrar; innehåller data och program som används för att använda en router brukade tillhandahålla firmwareuppdateringar för buggfixar och säkerhetsuppdateringar.

Mer information

RMT-filer uppdateras vanligen med en webbläsare som är ansluten till en webbapplikation som är värd på routern.

Program som öppnas RMT filer
Windows
Microsoft Internet Explorer
Macintosh
Apple Safari
iOS
Apple Safari

Filtyp 2Raster Music Tracker Song File

Utvecklare Radek Sterba
Kategori Audio Files
Format N/A

.RMT alternativnummer 2

En RMT-fil innehåller en modul skapad av Raster Music Tracker, ett program som används för att skapa Atari XE / XL-musik i Windows. Den lagrar information om en sång som innehåller notsmönster, instrument, hastighet och längd av låten.

Mer information

RMT-filer skapas och öppnas huvudsakligen med Raster Music Tracker. Raster Music Tracker (RMT) -formatet stöds också av en annan liten Atari-spelare.

Du kan öppna en RMT-fil genom att välja Arkiv → Ladda ... och sedan välja RMT-filen du vill öppna . Du kan skapa en RMT-fil genom att välja Arkiv → Spara eller Spara som ....

OBS! Raster Music Tracker gör det möjligt för Windows-användare att efterlikna egenskaperna hos 1979 Atari POKEY-ljudchip som används i Atari 8-bitars hemdatorer och Atari arkadspel på 1980-talet.

Program som öppnas RMT filer

Om RMT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil rmt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Raster Music Tracker Song File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.