Hemsida : Filtillägg : .rmx Fil

.rmx Fil

Filtyp 1RealJukebox Format

Utvecklare RealNetworks
Kategori Audio Files
Format Binary

Vad är RMX file?

Kopibeskyddad ljudfil som används av RealPlayer, ett musikuppspelnings- och streamingprogram; lagrar ljuddata säkert så att det inte kan spelas om inte säkerhetsnyckeln finns. kan kopplas till en viss dator eller nyckel.

Mer information

RMX-filer används av RealPlayer 10 eller senare.

Program som öppnas RMX filer
Windows
CyberLink PowerDVD
RealNetworks RealPlayer Cloud
Android
RealNetworks RealPlayer Cloud
Macintosh
RealNetworks RealPlayer Cloud
iOS
RealNetworks RealPlayer Cloud

Filtyp 2Reference Manager Index File

Utvecklare Thomson Reuters
Kategori Data filer
Format N/A

.RMX alternativnummer 2

Fil som används av Referenschef, ett program som används för att skapa biografier; innehåller ett index över de data som lagras i biografin och kräver en separat .RMD fil, som innehåller data för referenserna; tillåter information att sökas.

Program som öppnas RMX filer

Om RMX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil rmx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Reference Manager Index File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har använt Mendeley ett tag nu och undrar om det finns några andra alternativ för citat. Tack för förklaringen om .rmx-tillägget! Det var verkligen användbart för mig att förstå att det var det här tillägget som jag letade efter. Jag hittade några andra handledningar på nätet om hur programmet brukade fungera. Det är synd att den har lagts ned! Ni gör ett så bra jobb med att rapportera om tillägg! Jag läste de andra användningsområdena och roade mig över att det också kan användas av mediaspelare för att skydda ljudfiler. Jag är säker på att detta måste vara riktigt användbart när man vill lagra sina ljuddata säkert med en säkerhetsnyckel. Tack igen!