Hemsida : Filtillägg : .sc2replay Fil

.sc2replay Fil

Filtyp Blizzard StarCraft 2 Replay File

Utvecklare Blizzard Entertainment
Kategori Spelfiler
Format Binary

.SC2REPLAY alternativnummer

Mission replay-fil sparad av StarCraft II: Wings of Liberty (SC2), ett realtidsstrategi (RTS) -spel där spelarna tävlar som Terran, Protoss och Zerg raser; innehåller sekvensen av händelser som spelas ut under en enskild spelarens anpassade spel eller ett multiplayer-spel; inkluderar återspelningsnamnet, varaktigheten, versionen av programvaran och det datum då återspelningen tagits används för att granska strategier, samt dela resultat av tävlingar med andra på Battle.net och andra webbplatser.

Mer information

För att öppna en nedladdad SC2REPLAY-fil kan du antingen dubbelklicka på filen och öppna den manuellt eller först lägga filen i en av följande kataloger och öppna den från Replay-menyn i StarCraft II :

Windows SC2-replay-mapp: [användare] \ Documents \ StarCraft II \ Konton \ ... \ Replays \

Mac OS X SC2-replay-mapp (uppdaterad av Blizzard i september 2010 ): [användare] / Dokument / Blizzard / StarCraft II / Konton /.../ Replays /

För att skapa en återspelningsfil, välj "Spara Replay" i StarCraft II efter att ett enda eller flera spel har slutförts . Det finns flera underkataloger för olika sparade replaytyper. Till exempel är VersusAI för replays mot datorn. Varje underkatalog kan bläddra från insidan av programmet.

För att spela upp en återspelning, klicka på Replay-menyn i användarens spelprofil. Replays delas in i Nya, Multiplayer, Versus A.I. och Challenge kategorier. I kategorierna Multiplayer, Versus A.I. och Challenge kan användare skapa nya undermappar för att organisera sina replays. StarCraft II lagrar automatiskt de senaste tio spelen som spelas i den senaste mappen.

När du tittar på en SC2-återspelning kan du påskynda eller sakta ner uppspelningen, samt hoppa bakåt till var som helst på replay-tidslinjen (OBS : Du kan inte hoppa framåt eftersom uppspelningen måste röra sig i följd genom spelningsstegen). Du kan också se omspelningen från varje spelares perspektiv, vilket inkluderar "dimma i krig". Användare kan också navigera på kartan, välja enheter och aktivera statistik, till exempel hur många enheter, vilken grad av teknikutveckling eller vilken APM (åtgärder per minut) som varje spelare har.

SC2REPLAY-filer gör innehåller inte faktiska videodata. De innehåller bara åtgärder, rörelser och tillstånd på kartan under spel. Så här kan filerna vara relativt små i storlek jämfört med en videofilekvivalent. Denna lagringsteknik gör det möjligt för användare att klicka på enheter, strukturer och matchningsstatistik under replays. Det har emellertid också begränsningen att tittarna inte kan hoppa framåt på tidslinjen utan att spela upp sekvensen av händelser först.

OBS! SC2REPLAY-filer är inte bakåtkompatibla med tidigare mjukvaruversioner. Till exempel kan replikeringar som sparas med beta-testversionen av StarCraft II inte spelas med den officiella versionen. Därför måste du använda rätt version av programvaran för att spela äldre replays. StarCraft, föregångaren till StarCraft II, lagrar omspelningsfiler med .REP -tillägget.

Program som öppnas SC2REPLAY filer
Windows
Blizzard StarCraft 2
Scelight
Linux
Scelight
Sc2gears
Macintosh
Blizzard StarCraft 2
Scelight

Om SC2REPLAY filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sc2replay-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Blizzard StarCraft 2 Replay File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.