Hemsida : Filtillägg : .schemas Fil

.schemas Fil

Filtyp GConf Schema Definition File

Utvecklare The GNOME Project
Kategori Systemfiler
Format Text

.SCHEMAS alternativnummer

Fil som används av GConf, ett GNOME Desktop-konfigurationsverktyg; innehåller specifikationer för hur tillämpningsnycklarna är definierade men innehåller inte verkliga programinställningar. möjliggör att applikationsinställningar genereras i GConf-ramen sparas i / etc / gconf / schemas / directory och installeras ofta med applikationspaket.

Mer information

Inställningar som används i GConf-ramverket används för att komma ihåg applikationsspecifika användarinställningar. Till exempel kan en applikationspreferens lagra standardfonten för en textredigerare, eller det kan komma ihåg att undertrycka ett varningspop meddelande efter att användaren kontrollerat alternativet "Visa inte det här meddelandet igen".

OBS! GConf-scheman genereras från SCHEMAS-definitionfiler. Därför innehåller SCHEMAS-filer inte själva programinställningarna.

Program som öppnas SCHEMAS filer
Linux
gedit
GConf

Om SCHEMAS filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil schemas-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen GConf Schema Definition File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.