Hemsida : Filtillägg : .slt Fil

.slt Fil

Filtyp Mozilla User Profile Folder

Utvecklare Mozilla
Kategori Inställningsfiler
Format N/A

.SLT alternativnummer

Innehåller användarprofildata för Mozilla-program som Firefox och Thunderbird; kan innehålla bokmärken, surfhistorik och cachade data; Vanligtvis sparas med ett slumpmässigt filnamn, följt av ".slt" -tillägget.

Mer information

I Windows Vista sparas Firefox SLT-mappen i katalogen "Användare \ Profil \ AppData \ Roaming \ Mozilla \ Firefox \ Profiler". I Mac OS X ligger den i katalogen "~ / Bibliotek / Mozilla / Profiler / [profilnamn] /".

Program som öppnas SLT filer
Windows
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Linux
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird
Macintosh
Mozilla Firefox
Mozilla Thunderbird

Om SLT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil slt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Mozilla User Profile Folder, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Tack för att du pratade om .slt filändelsen. Jag har använt Firefox under en tid nu eftersom det är gratis. Ändå ville jag veta om jag kunde radera några filer som innehöll cachedata och bokmärken. Tack så mycket för din artikel! Jag var inte medveten om att de flesta av mina uppgifter sparades i ren textformat. Jag undrar om detta hjälper webbläsarna att profilera oss ... Hur som helst, som jag ser det finns det inte så många alternativ att välja mellan när det gäller programvara. Detta är förståeligt eftersom filerna skapas av Mozilla och genereras med slumpmässiga namn. Finns det andra webbläsare som fungerar på detta sätt? Det verkar lite överdrivet, men jag är säker på att det har sina fördelar. Tack för din rapport.