Hemsida : Filtillägg : .smsec Fil

.smsec Fil

Filtyp StarMade Sector File

Utvecklare Schine
Kategori Spelfiler
Format Zip

.SMSEC alternativnummer

En SMSEC-fil är en rymdsektorfil som används av StarMade, ett sandboxspel med öppen universumsimulering. Den innehåller en exporterad sektor, som är ett tredimensionellt kubformat område organiserat i ett rutnät som utgör platsen i StarMade där en spelare kan flyga, slåss, bygga eller handla.

Mer information

StarMade s låter dig utforska universums material att uppgradera ditt skepp och avvärja attacker från fiender. I spelet navigerar du igenom sektorer, som kan innehålla rymdstationer, andra fartyg, asteroider, planeter, stjärnor eller ingenting alls.

Dessa sektorer är de minsta enheterna i rymden i StarMade-universum. De kan konfigureras men ca 5000 meter på varje sida. Sektorer finns i 16x16x16 områden som är kända som system i spelet.

Det finns flera typer av sektorer i StarMade, var och en ger olika utmaningar:

StarMade låter dig exportera och importera sektorer för delningsändamål. När du exporterar en sektor skapas en SMSEC-fil för att lagra all information inom sektorn. Filen är endast avsedd att öppnas i StarMade, men den komprimeras i Zip-format, vilket gör det möjligt att manuellt extrahera innehållet med ett verktyg som 7-Zip eller WinZip.

Program som öppnas SMSEC filer

Om SMSEC filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil smsec-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen StarMade Sector File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.