Hemsida : Filtillägg : .spx Fil

.spx Fil

Filtyp 1Ogg Vorbis Speex File

Utvecklare Xiph.Org
Kategori Audio Files
Format N/A

Vad är SPX file?

Ljudfil komprimerad med Speex-komprimering och sparad i Ogg Vorbis-behållarformat; utformad som ett ljudkomprimeringsformat specifikt för tal; komprimerar röst vid 2 till 44 kbps och stöder 8 kHz, 16 kHz och 32 kHz komprimering i samma bitström.

Mer information

Speex-formatet stöder också stereokodning av intensitet, brusundertryckning, eko-annullering, VBR-kodning, Voice Activity Detection (VAD) och Discontinuous Transmission (DTX).

Program som öppnas SPX filer
Windows
Foobar2000
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
CoolUtils Total Audio Converter
Linux
VideoLAN VLC media player
XMMS
Macintosh
VideoLAN VLC media player
Macgo Mac Media Player
iOS
VideoLAN VLC for iOS

Filtyp 2System Profiler XML Report

Utvecklare Apple
Kategori Systemfiler
Format XML

.SPX alternativnummer 2

Systeminformationsrapport som skapats av System Information-programmet, som ingår i OS X; innehåller information som beskriver konfigurationen av din Macs maskinvara och programvara.

Mer information

Du kan välja vilken information som finns i SPX-rapporten när du sparar filen. Olika typer av information inkluderar hur mycket RAM som är installerat, nätverksfunktioner, antal USB-portar och anslutna Thunderbolt-enheter.

OBS! SPX-filen kan skapas av programmet Systeminformation eller kommandot system_profiler i Terminal . Beroende på versionen av OS X kan Systeminformation kallas Systemprofil.

Program som öppnas SPX filer

Om SPX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil spx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen System Profiler XML Report, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag laddade ner några videor nyligen och det kom några filer med tillägget .spx! Därför är jag glad att jag hittade din artikel. Jag var säker på att de var någon form av virus men efter att ha läst att de var taldata blev jag lugnare. Det är häftigt att dessa typer av filer har olika användningsområden. Å andra sidan försökte jag skapa en systeminformationsrapport på min Mac för att se vilken typ av utdata den genererade. Din artikel var verkligen till hjälp för att följa instruktionerna och skapa denna .spx-fil! Jag undrar om detta är den typ av diagnostisk rapport som skickas när något går fel på min utrustning. Tack för denna artikel! Du visade mig verkligen att jag inte hade något att vara rädd för och lärde mig något nytt.