Hemsida : Filtillägg : .sqlite Fil

.sqlite Fil

Filtyp SQLite Database File

Utvecklare SQLite
Kategori Database Files
Format Binary

.SQLITE alternativnummer

Databas skapad med SQLite, ett fristående, inbäddat databashanteringssystem (DBMS); lagrar data i tabeller, som kan innehålla flera fält och datatyper; kan nås via SQL-kommandon med något system som stöder SQLite.

Mer information

SQLite-biblioteket är fritt tillgängligt och stöds av flera program och programmeringsspråk. SQLITE-filer känns igen av Autodesk-infrastruktur och geospatialprodukter.

Program som öppnas SQLITE filer
Windows
Autodesk AutoCAD
SQLite
Aryson SQLite Database Recovery
Autodesk AutoCAD Map 3D 2018
Linux
SQLite
Sqliteman
MapGuide Open Source
Macintosh
Autodesk AutoCAD
SQLite
SQLite Database Browser
iOS
Firas Moussa phpwin

Om SQLITE filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sqlite-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SQLite Database File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Jag började använda SQLite i min programmeringskurs och såg nyligen att några .sqlite-filer hopade sig på min hårddisk. Jag bestämde mig för att googla lite mer om dem och hittade din artikel. Tack för att du håller ett så komplett register över vad dessa filer är! Det verkar bra att dessa typer av filer är tillgängliga för utvecklare för att skapa databaser för sina program. Jag antar att de är användbara för att bearbeta stora datamängder och organisera databaserna. Det var intressant att också läsa om att de stöds av alla slags plattformar. Detta verkar vara ett utmärkt sätt att underhålla databaser oavsett vilket programmeringsspråk som används. Tack för all information om dess användningsområden! Jag kommer att skicka den här artikeln till min professor för att fråga honom mer om den. Hälsningar