Hemsida : Filtillägg : .srt Fil

.srt Fil

Filtyp SubRip Subtitle File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Text

.SRT alternativnummer

En SRT-fil är en undertextfil som sparas i SubRip-filformatet. Den stöds av flera videoformat som DivX och DVD och används av olika videouppspelningsprogram. SRT-filer innehåller undertextinformation, som innehåller sekventiellt antal undertexter, start och slut tidskod, texttext.

Mer information

Tidskodformat som visas i SRT-filer är timmar, minuter, sekunder och millisekunder som visas så här: HH: MM: SS, MIL. Visningskoordinater för undertexten kan visas efter sluttidskoden. Om det inte finns några bildskärmskoordinater, visas undertexten till nedersta mitten av skärmen.

OBS! SRT-filer är textfiler som används vid videouppspelning. Därför innehåller de inga videodata.

Allmänning SRT filnamn

[moviename] .eng.srt - Undertitelfiler heter ofta enligt språket i undertexten. I det här fallet är det här en SRT-fil med engelska undertexter. En SRT-fil med undertexter på ett annat språk, som tyska, visas som moviename.ger.srt för tyska undertexter.

Program som öppnas SRT filer
Windows
Microsoft Windows Media Player
CyberLink PowerDirector
Gretech GOM Player
VideoLAN VLC media player
MPlayer
CyberLink PowerDVD
Media Player Classic
Aegisub
Attractor Mobile Software Codec Packs
BS.Player
CyberLink Media Suite
Jubler
Linux
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Aegisub
Android
J2 Interactive MX Player for Android
BIT LABS Simple MP4 Video Player
Macintosh
VideoLAN VLC media player
MPlayer
Eltima Elmedia Player
Aegisub
Macgo Mac Media Player
SubCleaner
Sears
iOS
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player
olimsoft OPlayer

Om SRT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil srt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen SubRip Subtitle File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har laddat ner videofiler med undertexter under större delen av mitt liv. Men jag har aldrig undrat vad detta tillägg innehöll eller dess historia. Tack för ditt inlägg om .srt-filer! Det är fantastiskt att denna fil stöder många format för videouppspelningsprogram. Jag visste inte att man kunde öppna dem med hjälp av textredigeraren för att se deras innehåll och tidsstämplar. Att se detta för första gången var verkligen häftigt och oväntat. Jag har alltid älskat att .srt-filer är lätta att använda i program som VLC. Du behöver bara starta din video och dra .srt-filen med den! Jag önskar bara att jag hade lärt mig om det tidigare så att jag visste mer om dess möjligheter. Tack för ditt fantastiska bidrag! Jag ska prova andra program för att se vad jag kan göra mer med .srt-filer.