Hemsida : Filtillägg : .sta Fil

.sta Fil

Filtyp 1MAME Saved State File

Utvecklare The MAME Team
Kategori Spelfiler
Format Binary

Vad är STA file?

Fil skapad av ett MAME arkadspel för videospelemulering; innehåller ett "fruset" tillstånd av den emulerade arkadmaskinen vid en viss tidpunkt under gameplay; används för att spara och ladda spel.

Mer information

Sparade tillståndsfiler skiljer sig från sparade spel i spelet, vilket endast lagrar aktuell spelutveckling, inte hela läget i spelet som körs på maskinen.

Program som öppnas STA filer
Windows
MAME
ExtraMAME
Linux
MAME
Macintosh
MacMAME
MAME OS X

Filtyp 2Adobe Photoshop Match Color Image Statistics File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Data filer
Format Binary

.STA alternativnummer 2

Datafil som används av Adobe Photoshop, en applikation som används främst för redigering av rastergrafik; lagrar värden som används för att beräkna en färgmatchning och justera en bild; kan användas för matchande färger mellan flera bilder, lager eller val.

Program som öppnas STA filer
Windows
Adobe Photoshop
Macintosh
Adobe Photoshop

Filtyp 3ABAQUS Status File

Utvecklare ABAQUS
Kategori Data filer
Format N/A

.STA alternativnummer 3

Lagrar statusen för inkrementer sammanfattningar skrivna av ABAQUS med hjälp av analysalternativet; ABAQUS är ett dataanalysprogram som används för finit elementanalys (FEA); Exempel på användningar för ABAQUS inkluderar statisk och dynamisk stressberäkning, värmeöverföring och termisk stress, massdiffusion och frakturmekanikanalys.

Mer information

ABAQUS finns i följande versioner:

Program som öppnas STA filer
Windows
ABAQUS software suite
Linux
ABAQUS software suite

Om STA filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sta-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen ABAQUS Status File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har använt Photoshop ett tag nu och undrade om det fanns ett sätt att matcha färgerna mellan bilder. Tack för förklaringen om .sta-tillägget! Det var verkligen användbart för mig att förstå att det var det här tillägget som jag letade efter. Jag hittade några andra handledningar på nätet om hur man skapar dem och importerar dem med Photoshop. Det är precis som en Lightroom-förinställning! Du gör ett så bra jobb med att rapportera om tillägg! Jag läste de andra användningsområdena och roade mig över att det också kan användas av arkademuleringsprogram för att "frysa" spel. Jag är säker på att de måste vara riktigt användbara när man vill pausa spelet eller dölja fönstret. Tack igen!