Hemsida : Filtillägg : .sto Fil

.sto Fil

Filtyp PRO100 3D Interior Design Project

Utvecklare Ecru Software
Kategori 3D Image Files
Format N/A

.STO alternativnummer

Projektfil för möbler och inredningsprojekt (eller scen) skapad av PRO100, ett användarvänligt program för design av rumsinredning med snabb 3D-visualisering; mönster som skapats av mjukvaran kan enkelt skrivas ut.

Program som öppnas STO filer
Windows
Ecru Software PRO100

Om STO filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil sto-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PRO100 3D Interior Design Project, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
God morgon! Jag är en läsare av sidan som handlar om syftet med filändelsen .sto. Att göra en onlinekurs i inredningsdesign har inte varit den bästa idén. Jag föredrar att ha dem fysiskt med en professor som kan hjälpa mig om jag är osäker. Jag har börjat använda Ecru Software PRO100 för att skapa flera mönster. Om jag ska vara ärlig är jag inte det största fan av programmet, men det får arbetet gjort. Jag ville ta reda på mer om det fanns andra alternativ till det, tyvärr var det inte fallet. Däremot blev jag glad att läsa att utskriftsprocessen inte kommer att vara så svår som jag trodde. 3D-visualiseringen som de erbjuder är inte heller så dålig. Fortsätt med det goda arbetet!