Hemsida : Filtillägg : .t65 Fil

.t65 Fil

Filtyp PageMaker Template File

Utvecklare Adobe Systems
Kategori Font Files
Format N/A

.T65 alternativnummer

En T65-fil är en mall skapad för PageMaker 6.0, en layout för layout och formatering av sidlayout. Den innehåller en teckenuppsättningsmall för identifiering av nyckelstreck för ASCII-tecken som är tillgängliga i de flesta teckensnitt. T65-filer refereras av varje version av PageMaker 6.0 och tidigare.

Mer information

T65-filer finns i din "Extra" -mapp i din PageMaker-mapp.

Exempel på tangenttrycks- och teckenuppgifter som finns i en T65 teckenuppsättning: 0172 - ¬0174 - ®CS + 6 - §

PageMaker introducerades ursprungligen 1985 av Aldus men förvärvades 1994 av Adobe. År 2004 slutade Adobe utveckling av PageMaker ersatt programmet med InDesign. Mac-versionen av PageMaker körs bara på OS 9 eller tidigare medan Windows-versionen av PageMaker körs på XP eller tidigare.

OBS! T65-filer ersattes av filen .PMT PageMaker i PageMaker 7.0.

Allmänning T65 filnamn

charset.t65 - Det vanliga filnamnet för teckenuppsättningen refererad av PageMaker för att identifiera knapptryckningsfunktioner.

Program som öppnas T65 filer

Om T65 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil t65-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen PageMaker Template File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.