Hemsida : Filtillägg : .tt10 Fil

.tt10 Fil

Filtyp TurboTax Canada 2010 Tax Return

Utvecklare Intuit Canada
Kategori Data filer
Format Binary

.TT10 alternativnummer

Skattedeklaration skapad av Intuit Canada TurboTax, ett program som används för att förbereda och arkivera kanadensiska avkastningar. innehåller en avkastning skapad för skatteåret 2010 innehåller T1-2010 och alla andra nödvändiga blanketter, såväl som data som sparas av användaren.

Mer information

TT10-filer innehåller federala skatteformulär samt provinsiella formulär för en enskild kanadensisk provins. Data kan skrivas med TurboTaxs EasyStep-metod eller matas in direkt i formulären. Programmets Form Lookup-funktion gör att du kan se och redigera varje form individuellt.

OBS! Intuit Canada TurboTax har tidigare kallats "QuickTax." Intuit QuickTax 2009 sparade avkastningsfiler med en .Q09 förlängning.

Program som öppnas TT10 filer
Windows
Intuit Canada TurboTax
Macintosh
Intuit Canada TurboTax

Om TT10 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil tt10-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen TurboTax Canada 2010 Tax Return, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.