Hemsida : Filtillägg : .val Fil

.val Fil

Filtyp 1Valodas Dictionary File

Utvecklare Valodas
Kategori Data filer
Format N/A

Vad är VAL file?

Ordlista av ord som används av "valodas", ett program för fritt språkinlärningsprogram; funktioner ordlärning, upprepning och stavningshjälp Ordboken kan redigeras och uppdateras av användaren.

Program som öppnas VAL filer
Windows
valodas
Linux
valodas
Macintosh
valodas

Filtyp 2Olympus Voice Recording

Utvecklare N/A
Kategori Audio Files
Format N/A

.VAL alternativnummer 2

Ljudfil exporteras från en Olympus-röstinspelare, till exempel W-10

Program som öppnas VAL filer

Filtyp 3Values List

Utvecklare dataBased Intelligence
Kategori Data filer
Format N/A

.VAL alternativnummer 3

Databasobjekt som innehåller en lista över värden som används av dBASE databasprogramvara; kan refereras av en eller flera databaser; stöds av både dBASE och dBASE Plus.

Program som öppnas VAL filer
Windows
dBase

Om VAL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil val-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Values List, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! I min programmeringskurs bad de oss att undersöka hur språkprogram skapar ordböcker. Jag är glad att jag hittade den här sidan om valodas och dess datafiler! Det är häftigt att de innehåller en massa information som ordinlärning, repetition och stavningshjälp. Jag undrar om det är dessa som kan uppdateras av institutionerna för att inkludera nya termer. Jag läste också mer om andra användningsområden för tillägget och blev förvånad över att det också kan fungera som format för röstinspelning. Tack för att ni håller ett register över dessa typer av tillägg! Det verkar synd att velodas tycks ha upphört, men jag är säker på att moderna alternativ är bättre för språkinlärning. Hälsningar