Hemsida : Filtillägg : .vstx Fil

.vstx Fil

Filtyp Visio Drawing Template

Utvecklare Microsoft
Kategori Vector Image Files
Format Zip

.VSTX alternativnummer

Ritningsmall skapad av Visio, ett tekniskt ritprogram; ger en utgångspunkt för att göra andra ritningar ( .VSDX files) från samma startförhållanden och med samma utseende.

Mer information

OBS! VLTX- och VSDX-formaten introducerades med Visio 2013. Tidigare versioner av programvaran använder .VTX filer för mallar.

Program som öppnas VSTX filer
Windows
Microsoft Visio

Om VSTX filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vstx-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Visio Drawing Template, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Vad händer? Sidan om .vstx-filtillägget hjälpte mig mycket. Det var viktigt för mig att läsa att det bara finns ett program som kan redigera dem. Igår startade jag ett nytt dokument med detta format och en vän till mig undrade om det skulle fungera med andra program. Tyvärr var det inte fallet men han blev varnad innan så allt är bra haha. Det jag gillar mest med VSTX-filer är deras mallar. Tack för att du låter mig veta vilket tillägg som lagrar dem. Utseendet och känslan som de har är superfina för ett Microsoft Office-program. Har det gjorts några förbättringar från VTX-formatet till denna nyare version? För att undvika komplikationer kommer vi bara att öppna dem i programmet Viewer Plus när det inte finns några fler ändringar att göra. Hej då!