Hemsida : Filtillägg : .vtt Fil

.vtt Fil

Filtyp Web Video Text Tracks File

Utvecklare N/A
Kategori Video Files
Format Text

.VTT alternativnummer

Textdatafil sparad i Web Video Text Tracks (WebVTT) format; innehåller information om en webvideo, som texter, bildtexter, beskrivningar, kapitel och metadata; innehåller inga videodata.

Mer information

WebVTT-formatet är utformat för att ge undertexter eller bildtexter för videoinnehåll, kapitel för innehållsnavigering, textvideobeskrivningar och annan metadata anpassad till ljud- eller videoinnehåll.

OBS: WebVTT ersatte Web Subtitle Resource Tracks (WebSRT) -formatet 2010.

Program som öppnas VTT filer
Windows
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
Linux
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
Android
Google Chrome
J2 Interactive MX Player for Android
Macintosh
Opera
Mozilla Firefox
Google Chrome
Apple Safari
iOS
Google Chrome
Apple Safari

Om VTT filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vtt-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Web Video Text Tracks File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hälsningar! Numera har de flesta Youtube-videor textning och jag har alltid trott att programvaran gör det automatiskt. Tack vare din förklaring om .vtt-filer förstår jag nu att skaparna faktiskt kan ladda upp dem tillsammans med sitt innehåll. Hur fantastiska videoformat som helst kan vara, är det bra att veta att det finns kompletterande tillägg. De gör det möjligt att lagra ytterligare information, t.ex. metadata eller kapitelmarkeringar. Detta gör tittarupplevelsen mer inkluderande. Jag lade till en .vtt-fil i VLC och kunde se textningen på min video. Men jag försökte också öppna dem med Google Chrome och där visades all information korrekt. Tack!