Hemsida : Filtillägg : .vx2 Fil

.vx2 Fil

Filtyp Space Engineers Voxel Object Data File

Utvecklare Keen Software House
Kategori Spelfiler
Format N/A

.VX2 alternativnummer

En SBM-fil är en datafil som används av Space Engineers, ett sandboxspel som används för att konstruera och konstruera rymdskepp för att utforska och överleva utrymme och planeter. Den innehåller information om formen och materialet i ett voxelobjekt, vilket är en asteroid som visas i världar i Space Engineers.

Mer information

Space Engineers tillhandahåller en funktion som heter "voxel modding", som låter dig lägga till asteroider i spelet. För att göra detta, skriv "Shift" och "F10" tangenterna för att placera en asteroid och ändra sedan med de medföljande voxelredigeringsverktygen. När du räddar världen med asteroiden, skapas en VX2-fil av Space Engineers för att lagra information om asteroiden.

Program som öppnas VX2 filer

Om VX2 filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil vx2-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen Space Engineers Voxel Object Data File, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.