Hemsida : Filtillägg : .wrl Fil

.wrl Fil

Filtyp VRML World

Utvecklare N/A
Kategori 3D Image Files
Format Text

.WRL alternativnummer

Virtuell värld skapad i VRML - Virtual Realism Modeling Language; kan navigeras i tre dimensioner; innehåller koordinater och färger som definierar varje objekt och form inkluderar även synkoordinaterna för den ursprungliga vyn av 3D-scenen.

Mer information

WRL-filer sparas i ett ASCII-textformat, som kan redigeras med en textredigerare.

Program som öppnas WRL filer
Windows
IMSI TurboCAD Pro
Adobe Acrobat
Autodesk 3ds Max
chUmbaLum sOft MilkShape 3D
Dassault Systemes SolidWorks
Okino Computer Graphics PolyTrans
Microsoft 3D Builder
Linux
Adobe Acrobat
FreeWRL
Macintosh
IMSI TurboCAD for Mac
Adobe Acrobat
Dassault Systemes SolidWorks
iOS
Parallel Graphics Cortona3D Viewer

Om WRL filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil wrl-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen VRML World, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.


Senaste kommentarerna

Anonym:
Hej! Jag har nyligen börjat använda Virtual Reality Modeling Language för att skapa min egen värld och vill veta hur jag kan spara mina framsteg. Jag uppskattar ditt inlägg om filändelsen .wrfl. Det verkar vara ett bra sätt att dela och spara 3D-bildfiler som kan navigeras. Jag försökte skapa en av dessa filer med programmet Cortona3D viewer. Senare kunde jag importera dem till andra programvaror som FreeWRL eller Microsoft 3D builder. Jag är säker på att det är ett utmärkt sätt att modellera 3D-objekt och presentera dem. Dessutom kunde jag också öppna dem med vilken texteditor som helst och se ASCII-formatet. Tack för alla insikter! Det kommer att hjälpa mig att skapa mina egna virtuella världar och låta fantasin flöda fritt.