Hemsida : Filtillägg : .yrcbkm Fil

.yrcbkm Fil

Filtyp YRC Bookmarks Archive

Utvecklare YRC Group
Kategori Data filer
Format N/A

.YRCBKM alternativnummer

Arkiv skapat av Weblink, en Windows-webbläsare; innehåller en eller flera bokmärken av webbsidor som har blivit utsedda i webbläsarens webbläsare.

Mer information

För att skapa en YRCBKM-fil måste du först skapa Weblink Bookmark. I webbläsaren väljer du växelsymbolen i det övre högra hörnet och väljer bokmärke från menyn.

Nu, för att skapa YRCBKM-filen, välj växelsymbolen högst upp till höger i webbläsaren, välj Bokmärken från menyn, klicka på Exportera, välj spara plats, namnge filen och klicka på Exportera.

För att skapa YRCBKM-filen, välj växelsymbolen högst upp i webbläsaren, välj Bokmärken från menyn, klicka på Importera, välj din YRCBKM-fil från dess plats, klicka på Öppna och klicka sedan på Importera.

Program som öppnas YRCBKM filer

Om YRCBKM filer

Vårt mål är att hjälpa dig att förstå vad en fil yrcbkm-tillägget är och hur man öppnar den.

Filtypen YRC Bookmarks Archive, beskrivningar av program för Mac, Windows, Linux, Android och iOS som är listade på den här sidan, undersöktes individuellt och verifierades av OppnaInfo-kommandot. Vi strävar efter 100% noggrannhet och publicerar bara information om de filformat som vi testat och testat.