Hem > H > Hur Får Man Igång Chromecast?

Hur får man igång Chromecast?

Konfigurera Chromecast eller Chromecast Ultra

  1. Koppla in Chromecast.
  2. Ladda ned Google Home-appen på en Android-enhet med stöd för Chromecast.
  3. Öppna Google Home-appen .
  4. Följ anvisningarna. Om inga konfigureringsanvisningar visas gör du så här:
  5. Så där, konfigurerat och klart!

Läs mer

Related

Kan man Skärmdela till Chromecast?

Välj Cast när du öppnar menyn. Klicka på källor och välj vad du vill se. Du kan använda pricken över i:et för Chromecast. Klicka på skärmen du vill dela och klicka sedan på Dela.

Varför kan jag inte casta till min TV?

Detta kan ofta bero på två saker: Enheten du försöker casta från är inte ansluten till samma nätverk som Chromecasten. Se till att ansluta enheten du castar från till samma nätverk som Chromecasten är uppkopplad på. Du har inte senaste versionen av appen du försöker casta från. Folk frågar också hur kopplar man wi-fi till chromecast? Ändra Wi-Fi-nätverk för Chromecast och Chromecast Audio

  1. Kontrollera att telefonen eller surfplattan är länkad till samma konto som Chromecast-enheten.
  2. Öppna Google Home-appen.
  3. Tryck länge på enhetens ruta.
  4. Tryck på Enhetsinformation.
  5. Du kommer tillbaka till startskärmen.

Hur kopplar man ihop mobilen med Chromecast?

Kom igång med Chromecast steg för steg

  1. Anslut: Koppla in din Chromecast i ett ledigt HDMI-uttag i din TV.
  2. Installera: Öppna Google Home-appen och logga in med ditt Google-konto (eller skapa ett om du inte redan har ett konto, det är gratis).
  3. Hitta din Chromecast:
  4. Välj rum:
  5. Anslut till wifi:
  6. Länka, uppdatera och slutför:
Hur funkar Chromecast utan Wi-Fi? Har du vänner hemma? Tack vare gästläget kan de casta till din Chromecast-enhet från en mobil enhet utan att vara anslutna till ditt wifi-nätverk. De behöver bara pinkoden för gästläget från Chromecast. Gästläget är inte tillgängligt på Chromecast med Google TV.

Related

Kan man spegla iPhone med Chromecast?

Du kan ansluta dina enheter till samma nätverk. Konfigurera enheten med hjälp av Google Home-appen. Du kan öppna videon och casta den samtidigt. Du kommer att kunna titta på innehållet på din Chromecast-enhet.

Kan inte ansluta till Chromecast?

Felsökningsanvisningar. Dra ur kontakten till Chromecast-enheten, vänta några sekunder och sätt sedan i den igen. Vänta ett par minuter. Kontrollera om enheten dyker upp i listan med enheter att casta till. Måste man ha en Chromecast till varje tv? Vissa TV-apparater, högtalare och liknande produkter har inbyggt Cast-stöd och behöver därmed ingen fysisk Chromecast-dongel, men i de flesta fall råder motsatt förhållande – alltså att du behöver du en Chromecast-dongel för att kunna använda dig av tekniken.

Varför visas inte Chromecast symbolen?

Kontrollera att webbläsaren Chrome är uppdaterad. Kontrollera att datorn är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som Chromecast-enheten. Cast-knappen finns i det dolda området. Om du har många tillägg kan Cast-knappen finnas i det dolda området för ikoner. Därmed, kan inte casta till tv med inbyggd chromecast? Är din casting-enhet ansluten till samma nätverk som din TV? Stäng av TVn och koppla ur strömsladden. Vänta i minst 3 minuter innan du ansluter strömsladden och startar TVn igen. Den inbyggda Chromecast-enheten är nu återställd på din TV, och du bör kunna hitta och ansluta med din casting-enhet.

Folk frågar också hur vet jag om min tv har inbyggd chromecast?

För att din TV ska ha inbyggd Chromecast behövs normalt Android TV som operativsystem. Det betyder att alla andra modeller, exempelvis med Tizen OS som Samsung har, inte har eller kan ha Chromecast inbyggd.

By Freed Rous

Similar articles

Hur uppdaterar jag min Chromecast? :: Kan jag använda Chromecast utan Wi-Fi?
Användbara länkar