Hem > H > Hur Låser Man Upp Sin Iphone Om Man Glömt Koden?

Hur låser man upp sin iPhone om man glömt koden?

Om du inte kommer ihåg din lösenkod kan du radera iPhone via en dator eller med återhämtningsläge och sedan ställa in en ny lösenkod. (Om du har gjort en säkerhetskopia på iCloud eller datorn innan du glömde lösenkoden kan du återskapa dina data och inställningar från säkerhetskopian.)

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur gör man om mobilen är avaktiverad?

Hur du fixar iPhone är inaktiverat.Anslut till iTunes, en Mac eller PC

  1. Förbi återställa en säkerhetskopia kan du returnera dina data innan din telefon inaktiveras.
  2. Återhämtning rensar telefonen och tar bort lösenordet så att du kan börja om och ställa in en ny.
Kan man låsa upp en spärrad telefon? Du får ta kontakt med din "polare" så att han kan kontakta personal hos det företag som telefonen är bunden hos, så att de kan ta bort spärren. Är IMEI numret svartlistat, så är det svartlistat..så enkelt är det.

Hur öppna en låst iPhone?

Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen. Därefter, varför går det inte att ändra autolås? Då kanske det är det nya exchangekontot som du har konfigurerat upp som har gett dig nya säkerhetsinställningar. Prova att ta bort det och se om du kan ändra dina inställningar då... Fungerar inte det så rensa bort alla exchange konton och se om du kan ändra då.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Dessutom, varför avaktiveras iphone?

Om du slår in fel lösenkod till din IOS-enhet för många gånger blir den avaktiverad. Slår du fel kod sex gånger i rad blir den inaktiverad och det blir ganska jobbigt på alla sätt. Vi guidar dig genom proceduren. Lösenkoden till din IOS-enhet finns där för att skydda din data. På motsvarande sätt, hur återaktiverar man iphone? Gör så här:

  1. Se till att du har den senaste versionen av macOS eller den senaste versionen av iTunes.
  2. Kontrollera att datorn har en internetuppkoppling.
  3. Anslut iPhone till datorn med kabeln som medföljde iPhone. Leta rätt på din enhet på datorn.
  4. Vänta medan din dator upptäcker och aktiverar iPhone-enheten:

Med hänsyn till detta, varför avaktiveras min iphone?

Kort och gott innebär meddelande iPhone är avaktiverad (iPhone is disabled) att din enhet är inaktiverad och inte längre går att använda – som en följd av att fel låskod slagits in maximalt fem gånger. Skulle fel kod slås in sex gånger syns även texten Försök igen om 1 minut (Try again in 1 minute). Med tanke på detta, kan man låsa upp en stulen samsung? Har du spärrat IMEI-numret på telefonen är det endast möjligt att spärra upp den via kundservice. Kontakta gärna dem så hjälper dem dig vidare med upplåsningen.

Och därefter, kan man byta imei nummer iphone?

IMEI-numret finns på telefonen för att identifiera varje telefon unikt. Det finns bara en IMEI nummer på iPhones faktiskt. IMEI-numret är användbart för att spåra telefonen om en användare tappar bort den. Det här är varför Apple försöker göra det omöjligt att ändra IMEI-numret för någon iPhone.

By Catt

Similar articles

Är telefonen stulen? :: Vad är ett skärmlås?
Användbara länkar