Hem > H > Hur Stänger Man Alla Flikar I Safari?

Hur stänger man alla flikar i Safari?

Stänga flikar i Safari på datorn

  1. Stäng en flik: Placera pekaren över fliken i flikfältet och klicka sedan på stängningsknappen till vänster på fliken.
  2. Stäng alla andra flikar: Kontroll-klicka på fliken som du vill ha öppen och välj sedan Stäng övriga flikar.

Läs mer

Related

Hur stänger man av Galaxy A52?

Om du vill stänga av telefonen samtidigt som strömmenyn visas håller du in sidoknappen och volym ned samtidigt. Välj Stäng av. Om du vill stänga av enheten trycker du på strömknappen igen.

Hur stänger man sidor på iPhone 11?

Så här stänger du en app

  1. Svep uppåt från hemskärmens nedre kant och pausa i mitten av skärmen.
  2. Svep till höger eller vänster för att leta reda på appen som du vill stänga.
  3. Svep uppåt på appens förhandsvisning för att stänga den.
Med hänsyn till detta, hur spelar man in sig själv på datorn? Om datorn har en inbyggd kamera eller en ansluten webbkamera kan du ta foton och spela in videoklipp med appen Kamera. Du hittar appen Kamera genom att välja Start > Kamera. Välj en rubrik nedan. Den öppnas för att visa mer information om hur du använder din kamera eller webbkamera.

Hur man Skärminspelar på Chromebook?

För att börja använda programvaran Screen Recorder för Google Chrome ™ klickar du bara på "Start Capture" för att börja spela in din datorskärm. När du är klar med inspelningen av din video klickar du på "Stop capture" för att stoppa videon. Du kan spara videon du gjorde på din dator / Google Drive. Därmed, hur spelar man in skärmen på mac? Spela in skärmen på din Mac

  1. Öppna QuickTime Player från mappen Program och välj Arkiv > Ny skärminspelning från menyraden.
  2. Innan du börjar din inspelning kan du klicka på pilen bredvid inspelningsknappen för att ändra inspelningsinställningarna:

Related

Har alla bilar ABS?

Säkerhetsfunktionen som gör att bilen bromsar automatiskt vid en kollision är nu tillgänglig för alla världens bilar, tack vare en enkel mobilapp.

Hur länge kan man spela in ljud på iPhone?

I lägsta kvalitet, som passar för intervjuer eller påminnelser, får man plats med 13 timmars ljud per gigabyte minne. Närmare 200 timmar med en 16 GB iPhone, alltså. Man kan spela in, pausa, stoppa samt spola framåt och bakåt. Hur spelar man in röstsamtal på iPhone? Om du vill spela in ett aktivt samtal finns det två tillvägagångssätt. Antingen trycker du på hemknappen för att gå till din startskärm och öppna upp Tapeacall. Tryck på inspelningsknappen, slå ihop samtalen och det spelas in. Du kan också trycka på ”lägg till samtal” och välja Tapeacall i din telefonbok.

Hur fungerar Röstmemon?

Med appen Röstmemon (i mappen Verktyg) kan du använda iPhone som en bärbar inspelningsenhet och spela in personliga anteckningar, föreläsningsanteckningar, musikidéer med mera. Finjustera inspelningarna med redigeringsverktyg som putsar, ersätter och återupptar. Hur länge kan jag spela in en film på Snapchat? Trots tricket går det tyvärr inte att skicka långfilmer till dina vänner, eftersom Snapchat om du skickar den till någon annan klipper ner filmen till maximala 10 sekunder.

Hur vänder man kameran på Snapchat?

Så här gör du (på iPhone).

  1. Öppna inställningar, gå till ”Hjälpmedel”
  2. Välj ”AssistiveTouch”
  3. Aktivera ”AssistiveTouch”
  4. Tryck på ”Skapa ny gest…”
  5. Håll tummen mot skärmen och vicka lätt tills den blå mätaren fylls upp helt.
  6. Spara din gest.
  7. Öppna Snap och klicka på den lilla AssistiveTouch-ikonen.
  8. Klicka på ”Anpassat”

By Avaria Catterton

Similar articles

Hur gör man om man vill installera om win 10? :: Hur Skärminspelar man iPhone?
Användbara länkar