Hem > H > Hur Ser Man Sina Kommentarer På Instagram?

Hur ser man sina kommentarer på Instagram?

Instagram delar nu med sig av all data som finns kopplat till en användare. Med andra ord kan du få se alla bilder, videos, likes, kommentarer och gamla stories sedan du skaffade appen.

Läs mer

Related

Hur man gör sina egna klistermärken?

Om du vill göra klistermärken från skrivare behöver du en skrivare som är vattentät och bläckfri. Du behöver också papper av god kvalitet.

Vad händer när man döljer en kommentar på Facebook?

När du döljer en kommentar från ett inlägg på din sida: Kommentaren kommer fortfarande att vara synlig för personen som skrev den och hens vänner. Detta kan bidra till att förhindra fler oönskade kommentarer. Kommentaren kommer att döljas för alla andra. Med detta i åtanke, hur ändrar man inlägg på instagram? Redigera inlägg efter publicering

Så här gör du: Gå in på bilden eller klippet som du har publicerat, tryck på de tre prickarna högst upp i det högra hörnet och välj sedan ”Redigera”.

Vad betyder inaktivera meddelande?

Om du inte är aktiv i Chat visas aviseringar på alla enheter som är inloggade på ditt Google-konto. Du får automatiskt aviseringar när du skapar eller svarar på ett meddelande eller om du @omnämns. Du kan inaktivera automatiska aviseringar eller anpassa aviseringarna per: Enhet. Kan man läsa meddelande på Instagram utan att det syns? Genom att sätta mobilen på «flygplansläge" Internetanslutning och andra telefonfunktioner avbryts. Då är det dags att gå in i Instagram-appen och granska meddelandena utan att "sett" visas och utan att lämna några spår.

Related

Vad ska man göra om sina AirPods inte funkar?

Gå till inställningar för att återställa dina AirPods om de fortfarande inte fungerar.

Vad händer om man blockerar någon på Instagram?

Personen du blockerar får ingen notis eller liknande om att den blivit blockerad. Personen kommer i fortsättningen inte kunna hitta dig på Instagram över huvud taget. Du kommer heller inte kunna tagga personen och personen kommer inte kunna tagga dig. Dessutom, varför begränsar instagram mitt konto? Vi vidtar ett antal åtgärder för att begränsa denna typ av ovälkommet beteende. Konton som vi identifierar får ett meddelande i appen med information om att vi har tagit bort den icke-autentiska aktivitet som andra gett deras konto. Vi ber dem även att skydda sitt konto genom att ändra sitt lösenord.

Hur vet jag om någon har begränsat mig på Instagram?

Om du ingår i en gruppchatt med någon som du har begränsat visas ett varningsmeddelande om att du kan se meddelanden från ett begränsat konto. Vad innebär begränsning Instagram? Bolaget har därför bestämt sig för att testa en ny funktion som heter ”restrict” – begränsa. Den nya funktionen låter användare göra en mobbares kommentarer och meddelande osynliga för alla – förutom för den som själv skrivit kommentaren.

Och en annan fråga, var är mitt instagram?

Om du inte kan hitta kontot när du har angett användarnamnet: Se till att du anger användarnamnet korrekt, framför allt om det innehåller tecken som upprepas. Inkludera inte symbolen @ när du anger ditt användarnamn.

By Annecorinne Millage

Similar articles

Hur tar man bra bilder med mobilen? :: Kan inte logga in på Instagram?
Användbara länkar