Hem > H > Hur Använder Man Apple Plånbok?

Hur använder man Apple Plånbok?

Lägga till, använda och dela boardingkort, biljetter och andra kuponger i Plånbok

  1. Öppna appen, e-postmeddelandet, notisen eller ett annat typ av meddelande som innehåller ditt boardingkort, din biljett eller andra kuponger.
  2. Tryck på Lägg till i Plånbok.
  3. Följ instruktionerna på skärmen.

Läs mer

Related

Vad använder jag för att öppna en EPS fil?

Om du har ett grafikprogram som Adobe Illustrator kan du öppna filen i det och spara eller exportera den. CloudConvert.com eller Convertio.co är onlineverktyg som kan användas för att konvertera en EPS-fil till ett annat format.

Hur betala med Apple Plånbok?

Betala med ditt förvalda kort på en iPhone med Touch ID

Lägg fingret på Touch ID. Håll den övre delen av iPhone på några centimeters avstånd från den kontaktlösa läsaren tills meddelandet Klar och en bockmarkering visas på skärmen.
Hur betalar man med kortet i mobilen? I butik betalar du genom att öppna plånboken och sedan välja det kort du vill betala med. Vid betalning verifierar du dig med fingeravtryck eller låskoden till mobilen. Därefter blippar du din mobil mot terminalen, där symbolen för kontaktlösa betalningar visas.

Kan man betala med Apple Pay på ICA?

Kan jag koppla ett bankkort i Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay till mitt stammiskonto? Ja, det går bra. För att samla stammispoäng och ta del av rabatter med ditt bankkort i Apple Pay, Samsung Pay och Google Pay behöver du koppla det i kassan i någon av våra ICA-butiker. Med hänsyn till detta, kan man använda apple pay på ica? I nuläget har vi dock ingen möjlighet att erbjuda Apple Pay eller Google Pay till våra kortkunder. Vi vill däremot poängtera att Apple Pay och Google Pay fungerar som betalsätt i ICA-butikerna redan idag, eftersom alla våra terminaler har aktiverad NFC-läsare.

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Hur använder man Wallet?

Så här använder du ditt standardkort:

  1. Om din iPhone har Face ID trycker du två gånger på sidoknappen. Om du uppmanas, autentisera med Face ID eller ange ditt lösenord för att öppna Apple Wallet.
  2. Om din iPhone har Touch ID dubbelklickar du på hemknappen.
Folk frågar också var sparas covidbeviset i iphone? Spara till Plånbok på Iphone

Har du Iphone behöver du inte ens låsa upp telefonen för att kunna visa upp covidbeviset. Du kan nämligen lägga till det i Plånbok ungefär som en biljett eller boardingkort.

Hur funkar Plånbok?

Apple Wallet lagrar sedan dina kreditkort och betalkort och hämtar data när du autentiserar Apple Pay för att betala för varor. Öppna Wallet på din iPhone. På din iPad går du till Inställningar > Plånbok och Apple Pay. Tryck på Lägg till kredit- eller betalkort eller "+" i det övre högra hörnet och tryck på "Fortsätt". Därefter, varför kan jag inte verifiera apple pay? Kontakta din kortutgivare för att se om de stöder Apple Pay. Uppdatera till den senaste versionen av iOS eller iPadOS, watchOS eller macOS. Kontrollera att du befinner dig i ett land eller en region som stöds. Kontrollera att din enhet är kompatibel med Apple Pay.

Hur betalar man med Apple watch?

Apple WatchApple

Betala för ett köp i en butik med Apple Watch

  1. Dubbelklicka på sidoknappen.
  2. Välj ett kort genom att rulla.
  3. Håll Apple Watch några centimeter från den kontaktlösa kortläsaren. Skärmen ska vara riktad mot läsaren.

By Lennie

Similar articles

Hur Blippar jag med mobilen? :: Varför kommer Yahoo upp hela tiden?
Användbara länkar