Hem > H > Hur Kan Man Använda Chromecast Utan Wi-Fi?

Hur kan man använda Chromecast utan Wi-Fi?

Tack vare gästläget kan de casta till din Chromecast-enhet från en mobil enhet utan att vara anslutna till ditt wifi-nätverk. De behöver bara pinkoden för gästläget från Chromecast. Gästläget är inte tillgängligt på Chromecast med Google TV.

Läs mer

Related

Kan man Skärmdela till Chromecast?

Välj Cast när du öppnar menyn. Klicka på källor och välj vad du vill se. Du kan använda pricken över i:et för Chromecast. Klicka på skärmen du vill dela och klicka sedan på Dela.

Vilka program kan man se med Chromecast?

Vad är Chromecast?

  • Du har en Chromecast-dongel ansluten till Tv:ns HDMI-ingång.
  • Du startar en streamingtjänst i din mobiltelefon och hittar exempelvis en serie på Netflix eller ett klipp på Youtube som du skulle vilja spela upp på hemmets stora TV istället för mobilens lilla skärm.
Med tanke på detta, varför hittar jag inte min chromecast? Chrome kan inte hitta Chromecast-enheter som finns i ett annat nätverk. Om du har flera wifi-nätverk och inte är säker på vilket av dem som används gör du följande: Anslut datorn till andra tillgängliga nätverk. Klicka på Cast-knappen och titta efter enheten i listan.

Varför hittar inte min telefon Chromecast?

Kontrollera att Chromecast-enheten är ansluten till samma Wi-Fi-nätverk som mobilen och Google Home. Wi-Fi. Wi-Fi-nätverket som har markerats med texten Ansluten är det nätverk som telefonen är ansluten till. Om du vill byta till ett annat Wi-Fi-nätverk trycker du på ett nätverk i listan. Därefter, hur castar man från mobil till tv? Android TVcastatv

Viktigt!

  1. Anslut enheten till samma Wi-Fi-nätverk som Android TV.
  2. Öppna appen med innehållet som du vill casta.
  3. Leta upp och välj Casta. i appen.
  4. Välj tv:ns namn på enheten.
  5. När Casta. ändrar färg är du ansluten.

Related

Kan man spegla iPhone med Chromecast?

Du kan ansluta dina enheter till samma nätverk. Konfigurera enheten med hjälp av Google Home-appen. Du kan öppna videon och casta den samtidigt. Du kommer att kunna titta på innehållet på din Chromecast-enhet.

Folk frågar också hur återställer man standardinställningar på chromecast?

Med Chromecast-enheten

  1. Håll knappen på baksidan av Chromecast-enheten nedtryckt medan enheten är inkopplad i tv:n och påslagen. LED-lampan börjar blinka med gult sken.
  2. När LED-lampan lyser med fast vitt sken släpper du knappen. Då återställs Chromecast.
Kan man koppla Chromecast till mobilt bredband? En fråga som ofta uppstår är om dessa fungerar med mobilt internet och svaret är ja om du har en 4G-router. Då är det nämligen bara se till att din Chromecast eller Apple TV är kopplade på samma Wi-Fi-nätverk som din mobiltelefon eller surfplatta som du vill casta från.

Man kan också fråga kan man se på tv med chromecast?

Så här castar du

Anslut din tv till samma Wi-Fi-nätverk som din dator, mobil eller surfplatta är ansluten till. Tryck på chromecast-ikonen i appen eller videospelaren. Välj den Chromecast du vill casta till. Börja titta!
Varför går det inte att casta till tv? Detta kan ofta bero på två saker:

  • Enheten du försöker casta från är inte ansluten till samma nätverk som Chromecasten. Se till att ansluta enheten du castar från till samma nätverk som Chromecasten är uppkopplad på.
  • Du har inte senaste versionen av appen du försöker casta från. Se till att appen är uppdaterad.

Varför hittar inte min iPhone Chromecast?

Stäng av Wi-Fi och slå på det igen på enheten som du konfigurerar med. Öppna sedan Google Home-appen på nytt. Om detta inte hjälper fortsätter du med nästa steg. Testa att konfigurera Chromecast-enheten med en annan enhet.

By Radcliffe

Similar articles

Kan inte casta från iPhone? :: Vilka bilder är skyddade verk?
Användbara länkar