Hem > H > Hur Får Jag Samarbeten?

Hur får jag samarbeten?

En av de absolut viktigaste delarna du behöver för att få samarbeten är en tydlig nisch. Det behöver vara tydligt för annonsören hur du passar in i deras marknadsstrategi och den behöver vara solklar i dina sociala kanaler. » Läs mer om hur du hittar en vinnande nisch i sociala medier här!

Läs mer

Hur kan man få ett samarbete?

När du vill samarbeta med ett annat företag så börjar ni med en förhandling. Beroende på hur avancerade och kostsamt det kan vara att utvärdera och förhandla om samarbetet kan ni teckna en avsiktsförklaring. Ibland används även det engelska uttrycket ”letter of intent” när man talar om en avsiktsförklaring. Hur många följare måste man ha för att bli influencer? Om du vill vara en professionell influencer måste du ha många följare. Den här studien har tagit reda på exakt hur många för att du ska kunna dra in en vanlig lön som influencer. Det är analysföretaget inzpire.me som tagit reda på att du behöver 42.575 följare på Instagram för att kunna tjäna en vanlig lön, i England.

Vad räknas som betalt samarbete?

Marknadsföring som sker via en person som är inflytelserik på sociala medier, ibland mot betalning. De mest populära kanalerna för samarbeten är Instagram, Youtube, Snapchat, Twitter, och även bloggar. Vem tjänar mest på Instagram 2020? Cristiano Ronaldo

Fotbollsspelaren Cristiano Ronaldo har hela 230 miljoner följare på Instagram. För ett inlägg får han drygt 8,1 miljoner kronor. Cristiano Ronaldo är därmed den bäst betalda i sin bransch.

Related

Hur mycket tjänar Youtubers på samarbeten?

Priserna för samarbeten kan variera kraftigt för en mikroinfluencer som inte är etablerad eller har stor räckvidd.

Följaktligen, hur mycket tjänar the rock på instagram?

Skådespelaren och gymikonen "The Rock", Dwayne Johnson, 46, tjänar 5,7 miljoner kronor per bild och har 111 miljoner följare och ligger på sjätte plats på listan. Enligt Forbes är han världshistoriens hittills mest välbetalda skådespelare. Vad tjänar Lovisa Worge? Under inkomståret 2020 hade Lovisa Worge en fastställt förvärvsinkomst på 593 000 kronor. Fördelat lika över årets alla månader ger det henne en härlig månadslön på 49 416 kronor. Under 2020 hade Lovisa dessutom ett överskott av kapital på närmare 72 000 kronor, enligt uppgifter från Skatteverket. Inte illa!

På motsvarande sätt, vad tjänar bianca i månaden?

Men många undrar hur mycket pengar hon faktiskt tar ut i månaden? Enligt uppgifter från Skatteverket hade Bianca en beskattningsbar inkomst på 1 886 300 kronor under 2020, vilket innebär en månadslön på drygt 157 000 kronor. Därmed, hur mycket äger bianca caia? Nu har Vanessa Lindblad, tidigare manager för Bianca Ingrosso och som innan sommaren även var ägare till 13 procent av Caia Cosmetics, skickat in årsredovisningen för sitt privata aktiebolag för 2020. Där framgår att hon sålde alla sina aktier i företaget och att försäljningen uppgick till 65,7 miljoner kronor.

Vad kostar det att anlita influencer?

Baserat på de senaste siffrorna ser genomsnittspriset för influencers på Instagram ut ungefär så här: 1500 kr till 3500 kr per inlägg för 2000 till 10 000 följare. 3500 kr till 7000 kr per inlägg för 10 000 till 50 000 följare. 7000 kr till 10 000 kr per inlägg för 50 000 till 100 000 följare.

By Nile Fedorek

När är bäst att posta på TikTok? :: Vad kostar ett Instagraminlägg?
Användbara länkar