Hem > H > Hur Återaktiverar Man Iphone?

Hur återaktiverar man iPhone?

Gör så här:

  1. Se till att du har den senaste versionen av macOS eller den senaste versionen av iTunes.
  2. Kontrollera att datorn har en internetuppkoppling.
  3. Anslut iPhone till datorn med kabeln som medföljde iPhone. Leta rätt på din enhet på datorn.
  4. Vänta medan din dator upptäcker och aktiverar iPhone-enheten:

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Varför står det inget SIM när jag har ett SIM?

Prova med ett annat SIM-kort. Om du inte har något annat SIM-kort kan du besöka en av operatörens återförsäljare och be dem prova med ett annat SIM-kort. Du kan behöva byta SIM-kortet. Därefter, vad gör man om man har låst min iphone? Radera din enhet med återställningsläge

  1. Anslut din enhet till din dator och öppna Itunes.
  2. Tvinga enheten att starta om medan den är ansluten.
  3. När alternativen Återskapa och Uppdatera visas väljer du Återskapa (Itunes hämtar mjukvara för enheten.
  4. Vänta tills processen är klar.

Kan man Swisha utan SIM-kort?

Nej, men om du inte har en smartphone eller en surfplatta har du bara möjlighet att ta emot Swish-betalningar. Vill du också kunna skicka betalningar behöver du ladda ner apparna för Swish och Mobilt BankID, och för det behövs en smartphone eller surfplatta. Därmed, hur ringer man utan sim-kort? Med Wi-Fi-samtal kan du ringa och ta emot samtal i områden med dålig eller ingen mobiltäckning om du har en wifi-anslutning. Läs om hur du ringer ett röstsamtal med Wi-Fi-samtal. Du behöver en iPhone 5c eller senare med en operatör som stöds för att använda Wi-Fi-samtal.

Related

Kan inte ladda iPhone i bilen?

Det finns en laddningsport på undersidan av enheten. Om du har en iPod touch startar du om den. Du kan prova en annan kabel. Kontrollera att du har den senaste versionen av operativsystemet.

Kan man låsa upp en spärrad iPhone?

IMEI-låsta iPhones kan inte användas med någon operatör och kan i de flesta fall inte låsas upp. Hur låser man upp en iPhone som är avaktiverad? Håll rätt knapp för din iPhone intryckt medan du omedelbart ansluter din iPhone till datorn. Släpp inte knappen. Fortsätt att hålla knappen intryckt tills du ser skärmen med återställningsläget på din iPhone och släpp sedan knappen. Om du ser lösenkodsskärmen måste du stänga av din iPhone och starta igen.

Hur många gånger kan man slå fel kod på iPhone?

Kort och gott innebär meddelande iPhone är avaktiverad (iPhone is disabled) att din enhet är inaktiverad och inte längre går att använda – som en följd av att fel låskod slagits in maximalt fem gånger. Skulle fel kod slås in sex gånger syns även texten Försök igen om 1 minut (Try again in 1 minute). Hur aktiverar man ett SIM-kort? SIMkortet

Så här sätter du i SIM-kortet

  1. Ta fram ditt SIM-kort.
  2. Öppna facket för SIM-kort på enheten. Var facket för SIM-kort sitter skiljer sig från enhet till enhet.
  3. Sätt i SIM-kortet i facket.
  4. Sätt tillbaka SIM-kortets fack i enheten.

Varför funkar inte mitt kontantkort?

Var det länge sedan du laddade ditt kontantkort? Då kan det vara bra att kontrollera om kortet fortfarande är giltigt. Du behöver fylla på kontantkortet minst en gång per år, annars avslutas det.

By Mervin Makowsky

Similar articles

Hur kollar man SIM-kort? :: Hur kommer jag till Enhetshanteraren?
Användbara länkar