Hem > V > Vad Finns Bortom Universum?

Vad finns bortom universum?

Det kallas ett multiversum av typ 1 och består i praktiken av olika områden, eftersom universums ålder sätter gränser för hur långt vi kan se – och kommer att göra det, oavsett var vi befinner oss. Är denna förklaring riktig, är svaret på den ursprungliga frågan: Utanför det synliga universum finns bara mer universum.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Hur kan universum finnas?

Universum kan till exempel ha skapats ur intet, uppstått ur något slags vakuumtillstånd, eller vara cykliskt och evigt – alla dessa är möjliga och lika förenliga med vår vetenskapliga kunskap. Följaktligen, vad är det största som finns? Rymdforskare har hittat "det största som finns i hela universum". Den häpnadsväckande upptäckten förbryllar och omkullkastar hela vår uppfattning om rymden. – Den är otroligt svår att förklara enligt dagens teorier, säger Robert Cumming vid Onsala rymdobservatorium.

Dessutom, vad finns i universums centrum?

Universumet har inte ett centrum: Big Bang hände inte vid någon tidpunkt så det finns ingen central punkt i universum att det expanderar från. " Universum expanderar inte till någonting: eftersom universum inte expanderar som en eldkula, finns det inget utrymme utanför universum att den expanderar till. Hur vet vi att universum är oändligt? I nuläget vet man faktiskt inte riktigt hur stort universum är, det kan vara oändligt, och det kan vara ändligt. Även om universum är ändligt så är det inte tydligt vad ”kanten” på universum är, eller om det överhuvudtaget finns någon ”kant”.

Related

Vad finns det för roliga frågor?

Vilka appar kan du inte leva utan? Vad gillar du att lyssna på? Är musik bra? Favoritprogram? Vad är det första du gör på morgonen? Om du skulle vara utan din mobiltelefon i en vecka, vad skulle du sakna mest? När du inte har något att göra, vad gör du då?

Man kan också fråga hur kan vi se bakåt i tiden?

Med hjälp av teleskopet kan vi se bakåt i tiden! Det kan ta tusentals eller miljontals år innan ljuset från andra stjärnor och galaxer når jorden. Det vi ser genom teleskopet är faktiskt en bild av hur det var för länge sedan. Man kan också fråga hur långt kan man se ut i rymden? Och eftersom universum endast är 13,8 miljarder år gammalt, kan vi inte se längre bort än 13,8 miljarder ljusår. Den del av universum som vi kan se, det observerbara universum, är en bubbla omkring oss, med en diameter på ungefär 92 miljarder ljusår.

Vad består rymden av förutom det vi ser?

Universum består av vanlig materia (4,9 %), som inkluderar atomer, stjärnor och galaxer, mörk materia (26,8 %), vilket är en hypotetisk partikel som ännu inte har upptäckts, och mörk energi (68,3 %), vilket är ett slags energitäthet som till synes finns även i den helt tomma rymden. Och därefter, vilket är det vanligaste ämnet i universum? väte, eller hydrogen, är det lättaste av alla grundämnen. Det är också det vanligaste grundämnet i universum.

Man kan också fråga hur grundämnen bildas i universum?

Grundämnena i universum

De olika grundämnena har uppkommit genom kärnreaktioner under olika skeden i universums historia. De lättaste atomkärnorna, väte, deuterium, helium och litiumisotopen 7Li, har sannolikt till betydande del bildats i den heta gasen i det tidiga universum.

By Lorilyn Nead

Similar articles

Hur ser universums framtid ut? :: Hur gör man när man Zippar?
Användbara länkar