Hem > H > Har Viaplay Uppsägningstid?

Har Viaplay uppsägningstid?

Du kan när som helst avsluta abonnemanget online på hemsidan, eller genom kontakt med vår kundservice. Läs mer om hur du avslutar ditt paket här. Vi har inga bindningstider eller uppsägningsavgifter.

Läs mer

Related

Vad ingår i Viaplay sport?

Total Sport. Premium Sport omfattar alla våra vintersporter. Formel 1, NHL, Golf Majors och mycket mer.

Folk frågar också hur många konton kan man ha på viaplay?

Du kan använda upp till fem stycken enheter med ditt konto, en enhet kan exempelvis vara en dator, mobiltelefon, surfplatta, spelkonsol eller Smart TV. Skulle det vara så att du uppnått max antal enheter så kommer du att mötas av ett meddelande som påpekar detta. Hur avslutar man ett abonnemang? Du säger upp ditt mobilabonnemang genom att kontakta din mobiloperatör. Det bästa är att säga upp abonnemanget skriftligt så att du kan visa att du har sagt upp avtalet om det uppstår problem eller missförstånd. Om du behöver göra en muntlig uppsägning bör du be om att få en bekräftelse via brev eller e-post.

Dessutom, vad har hänt med viaplay?

Prova en annan enhet eller webbläsare

Du kan prova att titta på Viaplay på en annan enhet som vi stödjer. Du kan se en samtliga enheter som vi har stöd för här. Om du tittar på en PC/Mac-dator kan du också prova att byta till en annan webbläsare.
Hur tar man bort sitt kort från Viaplay? När du är inloggad på hemsidan, håll muspekaren över ditt namn uppe i det högra hörnet och klicka på Mitt konto. Här kan du bland annat ändra lösenord, sätta ett köplås, ändra betalsätt och mycket annat.

Related

Hur kan man få Viaplay gratis?

För att kunna se vilken räckvidd streamingtjänsten har måste du vara helt gratis i två veckor. Tjänstens standardpaket ger dig tillgång till alla filmer och serier. Du är redo att börja streama om du registrerar ett konto.

Folk frågar också vad kostar viaplay 2022?

Våra paket

Viaplay Film & Serier – film & serier 129:-/mån (2 veckor kostnadsfritt för nya kunder) Viaplay Medium – film, serier och massor av sport 329:-/mån. Viaplay Total – film, serier & all sport 449:-/mån.
Hur lång bindningstid på Viasat? Enligt lagen om elektronisk kommunikation, förkortad LEK, 5 kap 15 a § får en bindningstid inte vara längre än 24 månader. Viasat har varit föremål för pågående utredning av bl a PTS, som lade ner sin utredning efter att Viasat ändrat sina villkor (se länk till beslutet HÄR).

Hur kan man få Viaplay gratis?

För att du ska kunna se vilket utbud streamingtjänsten har så får du två veckor helt gratis. Det betyder att du får använda tjänstens standardpaket som ger dig tillgång till alla filmer och serier. Allt du behöver göra är att registrera ett konto, och du är redo att börja streama. Kan man ha flera användare på Viaplay? Du har endast rätt att registrera och använda Viaplay på högst fem (5) enheter och du kan inte ersätta mer än en (1) registrerad enhet under en period av nittio (90) kalenderdagar. Du kan streama innehåll på högst två (2) registrerade enheter samtidigt.

Med tanke på detta, hur många kan streama samtidigt?

Hur många enheter kan vara inloggade på ett och samma konto samtidigt? Upp till två personer kan använda ett discovery+-konto samtidigt.

By Auerbach

Similar articles

Hur många användare kan man vara på Netflix? :: Kan man avsluta Disney Plus?
Användbara länkar