Hem > H > Hur Mycket Kostar Icloud I Månaden?

Hur mycket kostar iCloud i månaden?

Det här är priserna och lagring: 50 GB iCloud: 0,99 € / månad. 200 GB iCloud: 2,99 € / månad. 1 TB iCloud: 9,99€ / månad.

Läs mer

Related

Hur mycket plats tar en bild?

En bild från en vanlig kamera är cirka 5 MB stor. Du får plats med 200 bilder. Bildens storlek är cirka 2 MB. Du kan få plats med 500 bilder på 1 MB.

Är iCloud gratis?

När du registrerar dig för iCloud får du automatiskt 5 GB lagringsutrymme utan kostnad. Om du behöver mer iCloud-lagringsutrymme eller om du vill få tillgång till premiumfunktioner kan du uppgradera till iCloud+. Med detta i åtanke, hur betalar man för extra icloud? Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID. Klicka på iCloud. Klicka på Hantera längst ned till höger. Klicka på Ändra lagringsplan eller Köp mer lagringsutrymme och välj en plan.

Med tanke på detta, hur mycket kostar icloud lagring?

Gratis utrymme: 5 GB. Årskostnad litet abonnemang (under 200 GB): 108 kronor för 50 GB. Årskostnad medelstort abonnemang (minst 200 GB): 348 kronor för 200 GB. Årskostnad stort abonnemang (minst 1 TB): 1 068 kronor för 2 TB (delat med upp till fem andra familjemedlemmar). Hur gör man ett nytt iCloud konto? Skapa en primär anpassad iCloud Mail-adress på din iPhone, iPad eller iPod touch

  1. Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud på din iPhone, iPad eller iPod touch.
  2. Aktivera iCloud Mail (eller Mail) och följ sedan anvisningarna på skärmen för att skapa en iCloud Mail-adress.

Related

Hur mycket text är 2 minuter?

Hur lång tid tar det att säga ett ord? Fem till tio sekunder är hur lång tid det har gått när du säger en mening. Ett tal på en halv A4 är ungefär två minuter. Det är värt att hålla sig under 5 minuter om du är på en fest där du inte är den enda som talar.

Därmed, hur köper man mer icloud?

Gå till Inställningar > [ditt namn] > iCloud > Hantera lagring eller iCloud-lagring. Om du använder iOS 10.2 eller tidigare går du till Inställningar > iCloud > Lagring. Tryck på Köp mer utrymme eller Ändra lagringsplan. Sedan väljer du en plan, trycker på Köp och följer instruktionerna på skärmen. Därmed, vad har jag för icloud? iCloud är en tjänst från Apple där dina bilder, filer, anteckningar, lösenord och andra data automatiskt lagras i molnet på ett säkert sätt och hålls uppdaterade på alla dina enheter. Med iCloud är det dessutom enkelt att dela bilder, filer, anteckningar och mycket annat med vänner och familj.

Följaktligen, vad gör man om icloud är fullt?

För att hantera detta, gå till din iCloud-meny och klicka på Hantera lagring. Du kan se vilka appar som upptar utrymme. Klicka på enskilda appar och du kan radera sina data från din iCloud. Även om du har massor av appar med små mängder lagring, kan det enkelt lägga upp. Hur betalar jag en faktura från Apple? Du kommer att få en Apple-faktura via e-post inom 2–3 arbetsdagar efter att din beställning har skickats. skriva ut din faktura på vår Självbetjäning. Om du behöver hjälp med att visa eller skriva ut din faktura kan du kontakta en Apple Online Store-representant på 020‑120 99 71.

Med detta i åtanke, Är icloud och apple id samma sak?

Icloud är Apples molntjänst, som du loggar in på med ett Apple ID, men de båda är inte samma sak. Du kan använda samma Apple ID till Itunes Store och App Store, men du måste inte.

By Klug

Similar articles

Varför kan jag inte köpa mer utrymme i iCloud? :: Varför får jag dubbla kontakter iPhone?
Användbara länkar