Hem > V > Vad Är Imap Gmail Com?

Vad är IMAP Gmail Com?

Med IMAP kan du läsa Gmail-meddelanden på flera enheter och meddelandena synkroniseras i realtid. Du kan även läsa Gmail-meddelanden med hjälp av POP.

Läs mer

Related

Kan man ha Gmail som Apple-ID?

Du kan synkronisera ditt konto med Apples appar. Du kan använda appen Mail för att läsa e-post från Gmail.

Följaktligen, hur aktiverar man imap?

Scrolla till POP- och IMAP-åtkomst. Du kan aktivera POP, IMAP eller båda. (Valfritt) Om du vill aktivera POP-åtkomst markerar du rutan Aktivera POP-åtkomst för alla användare. (Valfritt) Om du vill aktivera IMAP-åtkomst markerar du rutan Aktivera IMAP-åtkomst för alla användare. Hur fungerar IMAP? Med IMAP kan du komma åt din e-post var du än är och från valfri enhet. När du läser ett e-postmeddelande med IMAP laddar du faktiskt inte ned det eller lagrar det på datorn. i stället läser du den från e-posttjänsten.

Vilken server har Gmail?

Gmail SMTP password: Det lösenord som du använder för att logga in på Gmail. Gmail SMTP port (TLS): 587. Gmail SMTP port (SSL): 465. Och därefter, vilken imap server? De flesta använder 143 eller 993 för IMAP och 110 eller 995 för POP. Det här är din e-postleverantör.

Kan man koppla Gmail till Outlook?

Gmail tillåter att du lägger till ditt konto i Outlook utan att konfigurera tvåfaktorautentisering och använda ett applösenord, men du måste aktivera en inställning som tillåter ”mindre säkra appar” att ansluta till ditt konto. Dessutom, vad är imap lösenord? Beroende på e-postleverantör är detta vanligtvis din fullständiga e-postadress eller en del av din e-postadress, före symbolen @. Det här är lösenordet för ditt konto. Det här lösenordet är oftast skiftlägeskänsligt. Server för inkommande e-post för ett IMAP-konto.

Och därefter, vad är skillnaden på imap och pop?

När du använder POP3, Post Office Protokoll 3, hämtas ditt mejl från servern när du läser det. Efter det finns den bara lokalt på den enhet du läser din mejl på, till exempel din dator. IMAP används, till skillnad från POP3, för att läsa meddelandet direkt på e-postservern istället för att ladda hem det. Följaktligen, hur ändrar jag från imap till pop3? Du måste känna till kontotypen, namnen på servrarna för inkommande och utgående e-post och SSL- och portinställningarna för ditt e-postkonto. Du kan kontakta din e-postleverantör eller, om du använder en populär e-posttjänst, hitta de här inställningarna i avsnittet om POP- och IMAP-e-postinställningar för Outlook.

Hur fungerar e-post?

E-brev läses med ett e-postprogram som antingen kommer åt e-posten som filer på datorn eller kommunicerar med en e-postserver med hjälp av IMAP, POP3 eller liknande protokoll eller med hjälp av ett WWW-gränssnitt (”webbpost”). I fall av webbgränssnitt används en vanlig webbläsare som e-postprogram.

By Regina Desormeau

Similar articles

Vad är det Mail server? :: Vad är Hotmail för kontotyp?
Användbara länkar