Hem > K > Kan Man Spärra Stulen Telefon?

Kan man spärra stulen telefon?

Kontakta ditt försäkringsbolag och anmäl brottet/förlusten. Spärra telefonen hos din mobiloperatör. Polisen spärrar inte mobiltelefoner eller SIM-kort. Du behöver då uppge telefonnummer, IMEI-nummer och numret på polisanmälan.

Läs mer

Related

Hur vet jag om min telefon är låst till 3?

Du hittar det 19-siffriga numret på baksidan av kortet eller på följebrevet. Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp av vår kundtjänst eller någon av våra butiker.

Följaktligen, kan man spärra en stulen telefon?

Det kan du göra på ett formulär på nätet eller genom att ringa till 114 14. När du har gjort anmälan får du ett diarienummer som operatören kommer fråga efter när du spärrar telefonen. Var ser man IMEI-nummer? Det absolut enklaste sättet att få tag i en enhets IMEI-nummer är att öppna telefon-delen och trycka *#06#. IMEI-numret syns då direkt på skärmen. Detta tillvägagångssätt fungerar i regel på samtliga telefoner och modeller. Oavsett om du har en iPhone, Android eller annan telefon.

Folk frågar också vart hittar man mobilens serienummer?

Hitta enhetens serienummer

  1. telefonens förpackning.
  2. telefonens fack för SIM-kort.
  3. appen Inställningar på telefonen. Tryck på Om telefonen och titta efter IMEI-koden.
  4. Google Hitta min enhet. Tryck på telefonen uppe till vänster. Tryck på Information .
Kan man spåra någon annans mobil? Friendfinder är en annan tjänst där man på en karta kan se kompisarnas position, förutsatt att de använder någon av operatörerna Telia, Telenor eller Tre. Googles tjänst fungerar även med Tele2 och när man stänger av Google Maps får man frågan om man fortfarande vill vara tillgänglig för Google Latitude.

Related

Måste man ha fast telefon för ADSL?

Det går bra utan telefonabonnemang om du vill ha tillgång till bredband via ADSL. Det räcker med ett fungerande telejack.

Kan någon annan spåra min mobil?

Android-mobiler mer öppna

För både Iphone, Windows Phone och Android finns det olika antivirusappar att hämta hem för att skydda telefonen från virus och skadlig kod. Enligt Tobias Norrbom är Android-plattformen mer öppen för spionverktyg och skadlig kod än vad IOS-plattformen är.
Kan man spåra sin telefon? Besök android.com/find och logga in på Google-kontot. Om du har flera telefoner klickar du på den borttappade telefonen högst upp på skärmen. Om det finns mer än en användarprofil på telefonen loggar du in på ett Google-konto som hör till huvudprofilen. Läs mer om användarprofiler.

Kan man se när en iPhone togs i bruk?

Klicka på länken ”Free IMEI checker” och ett nytt fönster öppnar sig. Skriv nu in ditt IMEI-nummer och klicka ”Check iPhone IMEI” eller vad du väljer att kolla. Nu kommer du se vilken modell det är, inköpsdatum samt vilken låsstatus du har. Kan man se hur gammal en telefon är? Alexander Bells patent på den första telefonen 1876 blev genast omstritt. Så sent som år 2002 slog kongressen i USA fast att telefonens uppfinnare egentligen var Antonio Meucci.

Var ser man hur gammal iPhone är?

Se nedan vart du kan hitta just ditt. - A-numret står intill texten ”Designed by Apple in California Assembled in China”. - Gå till mobilens inställningar, vidare till Allmänt och därefter till ”Om”. Bläddra ner till Modell och klicka en gång på det modellnummer som står där.

By McCollum

Similar articles

Hur får man fram IMEI-nummer på Samsung? :: Hur får jag fram IMEI-nummer?
Användbara länkar