Hem > V > Varför Imessage Istället För Sms?

Varför iMessage istället för sms?

De blå meddelandena skickas via iMessage medan de gröna skickas som vanliga SMS. Ett SMS skickas istället via din operatörs vanliga tjänst för meddelanden. Idag låter dock många operatörer dig skicka gratis SMS vilket gör att just denna fördel med iMessage inte alltid är den mest exklusiva.

Läs mer

Related

Varför kan jag inte öppna docx?

Du har inte behörighet att visa filen kan vara orsaken till att du inte kan öppna den. Du har inte tillgång till kontot. Du har inte rätt app på telefonen.

Hur aktivera iMessage på iPhone?

På din iPhone:

  1. Gå till Inställningar > Meddelanden och se till att iMessage är aktiverat.
  2. Tryck på Skicka och ta emot.
  3. Se till att ditt telefonnummer och Apple-ID är valda under avsnittet Du kan ta emot iMessage-meddelanden till och svara från.
Är det gratis att skicka iMessage? SMS och MMS har inte blivit gratis bara för det finns iMessage. Du blandar nog ihop det lite. SMS är fortfarande SMS och MMS är fortfarande MMS. Du kan dock numera skicka ett iMessage istället för SMS och MMS.

Hur skickar jag SMS istället för iMessage?

smsAndroidiMessageAndroids Messages

Inaktivera iMessage

  1. Välj Inställningar på iPhone.
  2. Tryck på Meddelanden.
  3. Sätt reglaget för iMessage på Av.
Därefter, vad är skillnaden mellan sms och meddelande? Om du inte använder iMessage kan du använda SMS/MMS. Dessa meddelanden är textmeddelanden och bilder som du skickar till andra mobiltelefoner eller till en annan iPhone, iPad eller iPod touch. SMS/MMS är inte krypterade och visas i gröna textbubblor på din enhet.

Related

Varför heter det Cigarettuttag?

Nya bilar har en plastkontakt i uttagen med en liten cigarettsymbol för att visa att det finns en cigarettändare under kontakten.

Med tanke på detta, varför försvinner meddelanden i iphone?

Prova att stänga av och på iMessage. Starta om mobilen och kolla om det finns några uppdateringar att hämta. Kontrollera att mobilens minne inte är slut. Gå till Inställningar > Meddelanden > Blockerade och kontrollera att kontakten inte finns med på blockeringslistan. Därmed, varför skickar iphone inte imessage? Det kan bero på flera orsaker: Personen du skickade meddelandet till har inte en Apple-enhet. iMessage är inaktiverat på din eller mottagarens enhet. Gå till Inställningar > Meddelanden > iMessage för att kontrollera att iMessage är aktiverat.

Med detta i åtanke, hur vet man om man är blockad på sms?

Med SMS-meddelanden kan du inte veta om du har blivit blockerad. Ditt sms, iMessage etc. går igenom som vanligt i din ände, men mottagaren får inte meddelandet eller underrättelsen. Men du kan kanske se om ditt telefonnummer har blockerats genom att ringa till. Med detta i åtanke, varför går det inte att aktivera imessage? Byter du till en Androidtelefon från en Iphone kan Imessage ställa till problem. Har du till exempel en Ipad med Imessage och en Androidtelefon får du se till att Imessage använder e-postadressen till ditt Apple ID (och inte telefonnumret) eller helt enkelt inaktivera Imessage helt.

Och en annan fråga, varför kan jag inte skicka imessage från mitt mobilnummer?

Lös problem med att skicka eller ta emot meddelanden från vissa kontakter

  • Ta bort kontakten och lägg till den igen.
  • Kontrollera om du blockerade den.
  • Kontrollera att kontaktens telefonnummer är korrekt.
  • Kontrollera om du måste ange landskod (t. ex. +1 för nummer i USA).

By Frankel Coulombe

Similar articles

Var hittar man iMessage? :: Hur får jag fram mitt IMEI-nummer?
Användbara länkar