Hem > V > Vad Är En Bilaga I En Rapport?

Vad är en bilaga i en rapport?

3.10 Bilagor

Huvuddragen i resultaten ska naturligtvis presenteras i rapportdelen, men för att läsaren själv ska kunna värdera resultaten kan dataunderlaget redovi- sas i bilagorna. Exempelvis kan mätresultat visas som ett diagram i rapport- delen, medan de bakomliggande mätvärdena placeras som bilaga.

Läs mer

Related

Hur gör man en bilaga Google Docs?

Öppna ett dokument på datorn. Du kan lägga till bilden genom att klicka där du vill. Du kan klistra in den översta delen. Klicka på det alternativ du vill klistra in.

Varför fungerar inte länkar i PDF?

Om en URL-länk inte fungerar i den exporterade PDF-filen kan det bero på att hyperlänken är ett ”delat mål”. Dubbelklicka på hyperlänken på panelen Hyperlänkar, välj URL på menyn Länka till, avmarkera Delat hyperlänksmål och klicka på OK. Man kan också fråga kan inte skicka pdf? Klicka på Arkiv > Dela > E-post och välj sedan något av följande alternativ: Skicka som bifogad fil Ett e-postmeddelande öppnas med en bifogad kopia av filen i dess ursprungliga format. Skicka som PDF Ett e-postmeddelande öppnas med en bifogad kopia av filen i PDF-format.

Och en annan fråga, kan inte skicka pdf iphone?

inte kanPDFskicka

PDF-filer öppnas inte på iPad och iPhone

  • Se till att din iOS-enhet är uppdaterad.
  • Starta om enheten.
  • Tvinga omstart av enheten.
Hur bifogar man en fil? Bifoga en fil i ett meddelande
  1. Klicka på Ny på Arkiv-menyn och klicka sedan på E-postmeddelande.
  2. Klicka på Bifoga fil i gruppen Inkludera på fliken Meddelande.
  3. Bläddra till den fil du vill bifoga i dialogrutan Infoga fil och klicka sedan på Infoga.

Varför kan jag inte bifoga filer i Gmail?

Bilagor laddas inte upp (dator)

Kontrollera att du använder en webbläsare som stöds. Testa att bifoga filen i en annan webbläsare. Om du har konfigurerat en proxy för webbläsaren kan du testa att inaktivera den.
Hur skickar man stora filer via mail? Spara filen i en molnbaserad tjänst och dela en länk

Det finns många molnlagringstjänster som du kan ladda upp stora filer till och sedan dela dem. Några populära molnlagringstjänster är OneDrive, Dropbox, iCloud och Google Drive. När filen lagras i molnet kan du ta med en länk till dokumentet i e-postmeddelandet.

Med tanke på detta, hur gör man en klickbar länk?

För att skapa en klickbar länk som länkar till en annan webbsida behöver du endast lägga till en enkel tagg i html koden. Den svarta texten illustrerar länk-taggen i sin grundform. Den gröna texten, dvs. mellan citationstecknen, är där du placerar länken dit du vill länka. På motsvarande sätt, hur klistra in länkar? Markera texten eller bilden du vill visa som en hyperlänk. Tryck på Ctrl+K. Du kan också högerklicka på texten eller bilden och klicka på Länk på snabbmenyn. I rutan Infoga hyperlänk skriver eller klistrar du in din länk i rutan Adress.

Hur skickar man en länk i ett mail?

Infoga en hyperlänk.

  1. Placera markören i meddelandet där du vill lägga till en länk.
  2. Klicka på Hyperlänk på fliken Meddelande.
  3. I rutan Länk skriver du länkadressen.
  4. Skriv texten som du vill ska synas i meddelandet i rutan Text. Om du vill att länken ska visas som en fullständig URL lämnar du rutan Text tom. Meddelanden:

By Kenny Extramil

Hur lägger man till en ram i Word? :: Hur lägger man in en PDF i Word?
Användbara länkar