Hem > F > Finns Inga Tillgängliga Nätverk?

Finns inga tillgängliga nätverk?

Kontrollera dina Wi-Fi-inställningar

Kontrollera inställningen för trådlöst läge för det trådlösa nätverkskortet och se till att den matchar funktionerna i nätverket som du försöker ansluta till. Om den inte matchar kommer du inte att kunna ansluta och nätverket kanske inte visas i listan över tillgängliga nätverk.

Läs mer

Related

Finns det gratis Word program?

Du kan använda gratisalternativet för att undvika att betala för Microsoft Office. Funktionerna i Microsoft Office och LibreOffice är desamma. Båda programmen erbjuder svensk stavning.

Och därefter, varför står det ingen internetanslutning?

Är internetanslutningen kopplad till ett modem eller en router kan felet på bredbandet bero på att modemet behöver startas om eller lagas om det är trasigt. Prova att starta om modemet först genom att trycka på strömknappen eller resetknappen. Om internet fortfarande inte fungerar kan modemet behöva bytas ut. Med hänsyn till detta, vad är nätverksåterställning? Men om du använder Windows 10 operativsystem, kan du använda ett inbyggt "Nätverksåterställning”-Funktion för att automatiskt återställa nätverkskort och inställningar för nätverkskomponenter. Den här funktionen tar först bort alla installerade nätverkskort och installerar dem sedan igen.

Vad har jag för nätverksnyckel?

Du hittar det trådlösa nätverkets namn på baksidan eller undersidan av din router, benämnt Network Name. Där hittar du också en tio tecken lång säkerhetsnyckel (Wireless Key). Den använder du när du ska mata in säkerhetsnyckeln, kallas även nätverksnyckel, WPA-nyckel, WPA-PSK-nyckel eller WPA-key. Med detta i åtanke, varför kan jag inte ansluta till trådlöst nätverk? För en del beror felet på någonting som är utom deras kontroll. Exempelvis att internetleverantören har problem med sitt nät. Det också kan bero på att routern inte är inkopplad på rätt sätt eller också på att drivrutinerna för det trådlösa nätverkskortet inte är korrekt konfigurerad.

Related

Vad finns det för roliga frågor?

Vilka appar kan du inte leva utan? Vad gillar du att lyssna på? Är musik bra? Favoritprogram? Vad är det första du gör på morgonen? Om du skulle vara utan din mobiltelefon i en vecka, vad skulle du sakna mest? När du inte har något att göra, vad gör du då?

Varför fungerar inte WiFi på min Samsung?

Återställ nätverksinställningar

Det betyder att du måste ange nätverksuppgifterna för säkra Wi-Fi-nätverk igen. Se till att du har lösenordet till Wi-Fi-nätverket till hands innan du återställer nätverket. Om du har glömt lösenordet, kolla in den här guiden på hitta ett Wi-Fi-lösenord på Android.
Och därefter, varför kopplar internet från? En vanlig orsaka till att man blir frånkopplad från ett trådlöst nätverk är att du har låg signal. Trådlösa nätverk har en begränsad räckvidd, så om du är alltför långt borta från den trådlösa basstationen kanske du inte får tillräckligt stark signal för att upprätthålla en anslutning.

Är ansluten till nätverket men kan inte surfa?

Om du har full täckning men ändå till exempel inte kommer ut på internet bör du börja med att slå på telefonens flygplansläge och sedan slå av det igen. Om det inte hjälper kan du prova att starta om telefonen. Någon av dessa åtgärder brukar oftast lösa problemet. Varför funkar inte internet på mobilen? Starta om enheten.

Öppna appen Inställningar och tryck på Nätverk och internet eller Anslutningar. Vad alternativet heter beror på vilken enhet du använder. Inaktivera wifi och aktivera mobildata och se om det blir någon skillnad. Om det inte fungerar inaktiverar du mobildata och aktiverar wifi igen.

Hur gör jag för att använda mobilens Internet på min dator?

datorinternet

Ansluta en annan enhet till telefonens surfzon

  1. Öppna listan med Wi-Fi-alternativ på den andra enheten.
  2. Välj namnet på mobilens surfzon.
  3. Ange lösenordet för mobilens surfzon.
  4. Klicka på Anslut.

By Emalee Lachney

Similar articles

Var hittar jag SSID Android? :: Får inga likes?
Användbara länkar