Hem > H > Hur Sätter Man På Inkognitoläge På Iphone?

Hur sätter man på Inkognitoläge på iPhone?

Aktivera Face ID eller Touch ID

  1. Öppna Google-appen. på en iPhone eller iPad.
  2. Tryck på profilbilden eller initialen uppe till höger Inställningar. Sekretess och säkerhet.
  3. Aktivera Aktivera Face ID för inkognitoläge eller Aktivera Touch ID för inkognitoläget.

Läs mer

Related

Vilket format har Iphone bilder?

Om du har fått ett foto från någon som har en ny telefon har du kanske märkt att det inte är i standardformat. Heic är ett modernare format som Apple använder.

Hur gör man privat sökning på Mac?

Surfa alltid privat

  1. I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Allmänt.
  2. Klicka på popupmenyn Öppna Safari med och välj Ett nytt privat fönster.
Följaktligen, kan man se raderad historik? Rensa allt.

Välj "Historik" och klicka på "Rensa ut tidigare historik". I menyn "Rensa ut tidigare historik" får du upp en listruta och kan du välja "Tidsintervall att ta bort". Välj "All historik". Observera att det här raderar allt och att du inte kan få tillbaka den information du har tagit bort.

Kan man se vad man söker på genom wifi?

Du ser i Google Wifi-appen hur mycket data som laddas upp och laddas ned på olika enheter. Dessutom visas historik för upp till 30 dagar och information om enheterna. Kan ens föräldrar se vad man sökt på? Det är inte bara webbläsare som sparar information. Sociala medier och vissa webbplatser där du är inloggad sparar också information. Det kan till exempel vara information om vad du har sökt på. Du kan oftast ta bort informationen bland inställningarna i appen eller på webbplatsen.

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Hur se vilka som är anslutna till nätverket?

Med hjälp av ett smart gratisprogram kan du ta reda på om någon obehörig använder ditt nätverk. Undrar du vem som egentligen använder ditt nätverk? Det lilla verktygsprogrammet Wireless Network Watcher ger dig en lista över alla enheter som är uppkopplade mot routern. Med tanke på detta, varför kan jag inte surfa privat? Så här aktiverar du Privat surfning

Öppna Safari på din iPhone eller iPod touch. Tryck på knappen Flikar . Tryck på [antal] Flikar för att visa listan Flikgrupper. Tryck på Privat och sedan på Klar.

Varför surfa inkognito?

Inkognitoläget i Google Chrome sparar inte surfhistorik, cookies, webbplatsdata och information som du fyller i på formulär. Det behåller filer du laddar ned och bokmärken. Aktivera Inkognito-läge på din dator, Android-enhet, iPhone och iPad: Öppna Chrome. Med hänsyn till detta, hur privat är privat surf? Nej. Inkognitoläge och privat surfning betyder inte samma sak. Inkognitoläge täcker bara dina spår på den enhet du använder för att surfa på nätet. Inga spår finns kvar på enheten, men dina handlingar är synliga online.

Vad händer med raderad historik?

Om det står Radera automatiskt (På) raderas webb- och appaktiviteten och sökhistoriken automatiskt efter en viss tid. Om du vill ändra till en annan tidsperiod eller stänga av funktionen trycker du på Radera automatiskt (På).

By Chrystel Sipler

Similar articles

Vad är ett Inkognitofönster? :: Hur är man inkognito?
Användbara länkar