Hem > V > Vad Är Inkognitoflik?

Vad är Inkognitoflik?

Vill du surfa på internet i privatlivet? Använd inkognitoläge för att se till att webbläsarens surfhistorik inte sparas av Google Chrome. Börja använda läget google chrome incognito idag. Installera Incognito Denna flik för Google Chrome ™ idag för att skydda din integritet när du surfar på Internet i Google Chrome.

Läs mer

Related

Vad är en Inkognitoflik?

Inkognitoläget är skilt från vanliga flikar. Du kan surfa privat om du har en inkognitoflik öppen och en ny flik öppen. Du kan avsluta inkognitoläget genom att stänga alla flikar.

Vad sparas i inkognito?

Vad gör inkognitoläge? Inkognitoläget säkerställer att: Din webbläsarhistorik håller inte reda på någonting: de webbplatser du besöker lagras inte på datorn eller i webbläsaren. De cookies du använder medan du surfar raderas efter att du har stängt webbläsaren. Hur tar man bort privat läge? Så här stänger du av Privat surfning

  1. Öppna Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryck på knappen Flikar .
  3. Tryck på Privat för att visa listan Flikgrupper.
  4. Tryck på [antal] Flikar och tryck sedan på Klar.

Dessutom, varför surfar man privat?

Inkognitoläge täcker bara dina spår på den enhet du använder för att surfa på nätet. Inga spår finns kvar på enheten, men dina handlingar är synliga online. Din information är fortfarande synlig för de webbplatser du besöker och den som tillhandahåller din internetanslutning. Kan man se vad man surfat på? Rensa din historik på internet

Det innebär att andra som använder mobilen, surfplattan eller datorn kan se informationen. Webbläsaren kommer ihåg vilka sidor du har besökt. Det kallas för cache-lagring och är till för att det ska gå snabbare att ladda sidorna nästa gång.

Dessutom, kan man se om någon surfat inkognito?

När du surfar privat kan andra som använder samma enhet inte se din historik. Chrome sparar inte webbhistoriken eller uppgifter som anges i formulär. Cookies och webbplatsdata sparas medan du surfar men raderas när du avslutar inkognitoläget. Hur säkert är inkognito? Eftersom att din IP-adress inte är dold när du surfar via inkognito så är din integritet och din privata data inte riktigt skyddade. Därför är en VPN-tjänst ett ypperligt alternativ när du vill vara säker och anonym online.

Kan polisen se inkognito?

En datorvan användare kan spåra raderad information i en dator om hen vet hur hen ska göra. Därför kan det vara bra att surfa i ett inkognitofönster/privat fönster om din webbläsare har det, då sparas ingen information om vad du gör i inkognitofönstret. Hur stänger man av privat Surfningsläge? Surfa privat i Safari

  1. Du befinner dig nu i Privat surfningsläge.
  2. Tryck därefter åter på Privat längst ned till vänster för att stänga av det privata läget.
  3. Surfa nu precis som vanligt genom att ange den webbsida du vill besöka i adressfältet högst upp.

Hur tar jag bort privat Surfningsläge på iPhone?

Du kan enkelt bekräfta att du är i privat surfningsläge genom att kontrollera att sökfältsraden är grå eller visar ordet Privat. . De privata webbplatserna visas igen nästa gång du använder privat surfning. och sveper sedan åt vänster på varje flik som du vill stänga.

By Bevers Wrich

Hur fungerar Inkognitoläge? :: Hur säkert är privat surfning?
Användbara länkar