Hem > H > Hur Får Jag Ett Inkognitofönster?

Hur får jag ett Inkognitofönster?

Med vilket webbläsarfönster som helst öppet krom , tryck på följande tangentbordskombination för att öppna ett nytt inkognitofönster:

  1. Windows, Linux eller Chromebook: Tryck på Ctrl Skift N.
  2. Mac: Tryck på Command Shift N.

Läs mer

Related

Vad är ett Inkognitofönster?

Inkognitoläget körs i ett eget fönster. Du kan surfa privat om du har ett inkognitofönster öppet. Stäng alla inkognitofönster för att avsluta inkognitoläget.

Varför surfar man privat?

Inkognitoläge täcker bara dina spår på den enhet du använder för att surfa på nätet. Inga spår finns kvar på enheten, men dina handlingar är synliga online. Din information är fortfarande synlig för de webbplatser du besöker och den som tillhandahåller din internetanslutning. Hur öppnar man inkognito Mac? I Safari på datorn väljer du Safari > Inställningar och klickar på Allmänt. Klicka på popupmenyn Öppna Safari med och välj Ett nytt privat fönster.

Man kan också fråga hur öppnar man inkognito iphone?

Aktivera eller inaktivera Privat surfning på din iPhone eller...

  1. Öppna Safari på din iPhone eller iPod touch.
  2. Tryck på knappen Flikar .
  3. Tryck på [antal] Flikar för att visa listan Flikgrupper.
  4. Tryck på Privat och sedan på Klar.
Och en annan fråga, kan andra se vad jag söker på google? Google samlar in enorma mängder information om dig. Allt från vad du söker efter på nätet till var du befinner dig fysiskt. Men Google har även verktyg som låter dig radera informationen. Det är näst intill omöjligt att använda internet utan att nyttja en eller flera av Googles tjänster.

Vad är Inkognitoläge på iPhone?

Incognito Mode är privat surfning som inte lämnar webbplatsspår. När inkognitoläget är aktivt på iPhone sparas inte registrering av webbplatser, kakor och allt som har med din integritet att göra. Det kan radera tillfällig data som fångas av iPhone medan du surfar. Är Inkognitoläge säkert? Inkognitoläget döljer inte din IP-adress. Det garanterar bara lokal anonymitet. Det innebär att användning av inkognitoläge inte kommer att hindra andra människor från att se ditt internetbeteende. De webbplatser du besöker ser fortfarande exakt vad du gör och vem du är.

Med tanke på detta, hur fungerar inkognitoläge?

När du surfar privat kan andra som använder samma enhet inte se din historik. Chrome sparar inte webbhistoriken eller uppgifter som anges i formulär. Cookies och webbplatsdata sparas medan du surfar men raderas när du avslutar inkognitoläget. Hur gör man så att man kan söka privat? Om du vill surfa privat kan du använda privat surfläge, logga ut från kontot, ändra inställningar för anpassade resultat eller ta bort tidigare aktivitet. Om du vill söka på webben utan att webbaktivitet sparas kan du använda läget för att surfa privat i en webbläsare, till exempel Chrome eller Safari.

Varför kan jag inte söka privat på Safari?

Öppna Inställningar > Safari och slå på eller stäng av följande under Integritet och säkerhet: Förhindra spårning mellan webbplatser: Safari begränsar automatiskt cookies och data från tredje part. Stäng av alternativet om du vill tillåta spårning mellan webbplatser.

By Obediah

Varför funkar inte privat sökning? :: Kan mina föräldrar se vad jag sökt på?
Användbara länkar