Hem > K > Kan Man Lyssna På Storytel Med Apple Watch?

Kan man lyssna på Storytel med Apple Watch?

Storytel är nu tillgängligt för Apple Watch! Appen installeras automatiskt på din klocka när du uppdaterar din iOS-app till version 7.1 (eller senare). Nu kan du lyssna på ljudböcker när du är på språng, utan att ta med telefonen.

Läs mer

Related

Hur sätter man på text på Apple tv?

Under Hörsel väljer du undertexter och textning på din Apple TV, iPad, iPod touch eller streamingenhet. Om du vill aktivera den väljer du Slutna textningar. Du kan ändra stil och alternativ för undertexterna.

Därefter, hur man installerar app store?

Installera eller aktivera appar på nytt

  1. Öppna Google Play Butik. på en telefon eller surfplatta med Android.
  2. Tryck på profilikonen till höger.
  3. Tryck på Hantera appar och enheter. Hantera.
  4. Välj apparna som du vill installera eller aktivera.
  5. Tryck på Installera eller Aktivera.
Och en annan fråga, varför syns inte app store? Det går inte att "fysiskt radera" appen App store, däremot går det att inaktivera App store så att den inte syns. Första steget är att titta under Inställningar->Allmänt->Begränsningar så du tillåter att program installeras. * Starta App store genom att söka upp appen.

Varför funkar inte min App Store?

Se vilken betalningsmetod du har registrerat och se till att den inte har löpt ut, avvisats eller misslyckats. Om du inte kan uppdatera appar och du ser följande meddelande: ”Ditt konto har inaktiverats i App Store”, kan det ha uppstått ett problem med din betalningsmetod. Kontakta Apple-supporten för hjälp. Kan man spela Spotify i Apple Watch utan iPhone? Tidigare var Spotify-appen i Apple Watch begränsad till att bara låta dig styra musik som spelas på en annan enhet. Nu rullar Spotify ut en utökad funktion så att du även ska kunna strömma musik direkt till klockan via wifi eller mobilnät, utan att ha din Iphone med dig.

Related

Har Galaxy Watch 3 eSIM?

Du kan hålla kontakten när och var du vill med hjälp av e-sim.

Varför fungerar inte Spotify på Apple Watch?

(Pocket-lint) - Spotify meddelade tidigare att det skulle tillåta dig att ladda ner musik till Apple Watch och funktionen har börjat rulla ut för användare. Det har tydligt skett en rörelse i hur Apple hanterar musiktjänster från tredje part på Apple Watch, eftersom Deezer nyligen meddelade nedladdningar . Kan man lyssna på Spotify med Apple Watch utan iPhone? - Nu rullar ut

(Pocket-lint) - Spotify Apple Watch-appen lägger till möjligheten att strömma musik eller podcasts utan anslutning till iPhone. Spotifys Apple Watch-app erbjuder möjligheten att spela musik på Apple Watch och styra hur musik spelas till Spotify Connect-kompatibla enheter.

Hur loggar man in på Messenger på Apple Watch?

På din iPhone går du till Inställningar > Meddelanden och ser till att iMessage är aktiverat. Sedan trycker du på Skicka och ta emot och ser till att du använder samma Apple-ID som din Apple Watch. Därefter, hur kopplar man en apple watch? Öppna appen Apple Watch på din nya iPhone

Placera din Apple Watch och iPhone-enheten nära varandra. Öppna appen Apple Watch på din iPhone. Om din iPhone ber dig bekräfta att du vill använda din klocka följer du stegen på skärmen för att slutföra inställningen.

Kan man ringa på alla Apple Watch?

Om du är ansluten till wifi och vill ringa ett telefonnummer ser du till att wifi-samtal är aktiverade på Apple Watch. I annat fall kan du prova att ringa ett ljudsamtal via FaceTime. 3. Du kan lyssna på musik och poddar på Apple Watch Series 3 och senare och Apple Watch SE.

By Dibbell Schlipp

Similar articles

Var hamnar arkiverade inlägg på Instagram? :: Vilka appar fungerar med Apple Watch?
Användbara länkar