Hem > V > Vad Har Hänt Med Instagram 4 Oktober?

Vad har hänt med Instagram 4 oktober?

Flera populära appar som Instagram, Whatsapp och Facebook messenger har just nu tekniska problem, enlig Downdetector. På Twitter, som däremot verkar fungera som vanligt, skriver användare i flera länder att apparna ligger nere. Instagram fungerar igen efter det tekniska problemet.

Läs mer

Related

Vad har hänt med tv kanalerna?

Hösten 2021 uppgraderades cirka 20 tv-kanaler i det markbundna tv-nätet till den modernare MPEG4-komprimeringstekniken. Uppgraderingen gör det möjligt att sända fler kanaler i HD-kvalitet.

Följaktligen, vad har hänt med instagram 4 oktober 2021?

Användare i hela världen hade under måndagskvällen problem med Facebook, Instagram, Whatsapp och Messenger. Även Wordfeud låg nere. Apparna slutade fungera strax efter 17, enligt Downdetector. Först kring midnatt svensk tid gick det att komma in på sidorna igen. Kan man ringa till Instagram? Du kan kontakta dem via telefon och meddela dem om ditt problem genom att ringa dem på +1 650-543-4800.

Hur kommer man in på ett gammalt Instagramkonto?

Öppna Instagram-appen på din mobilenhet och ange den e-postadress och det telefonnummer som du minns att du senast använde. Tryck på Glömt lösenordet?. Hur får man ett privat konto på Instagram? Så här gör du ditt konto privat.

  1. Klicka in på din profilbild längst ner till höger.
  2. Klicka på Hamburgare-ikonen överst till höger.
  3. Klicka på Inställningar.
  4. Klicka sedan på Sekretess och Säkerhet.
  5. Klicka på Kontosekretess.
  6. Klickad på switch-knappen bredvid “Privat konto”.

Related

Varför kommer inte hela bilden med på Instagram?

No Crop är den bästa appen för att redigera och publicera bilder i full storlek på sociala medier. Är du inte längre intresserad av att dela dina bilder på sociala medier? Du kan ladda ner No Crop gratis och använda den för att publicera dina bilder.

Därefter, vill inte se någons händelser på instagram?

Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Tryck på Sekretess och sedan på Händelse. Tryck på antalet personer bredvid Dölj händelse från. Välj dem du vill dölja din händelse från och tryck sedan på Klar (iPhone) eller (Android) eller tryck bakåt i det övre vänstra hörnet (Android). Därefter, vad är flödet på instagram? Instagram-flödet är en plats där du kan dela saker och hålla kontakt med personer som du bryr dig om. När du öppnar Instagram eller uppdaterar flödet visas de foton och videor som vi tror att du bryr dig mest om överst i flödet.

Kan inte logga in på Instagram?

Det här är lätt att lösa om du kommer ihåg ditt e-postmeddelande, den du använde för att registrera dig på Instagram och använda för att logga in. Så här: Klicka på knappen "Glömt lösenord" på inloggningsskärmen. Ange din e-postadress för att få en länk till återställning av lösenord. Är det något fel på Instagram idag? För tillfället är det stora driftstörningar på Facebook och Instagram, något som gör det svårt att logga in på tjänsterna eller använda vissa av funktionerna. Problemen berör även Messenger och Whatsapp som också ägs av Facebook.

Man kan också fråga hur gör man om man vill ha två instagramkonton?

Gå in på dina kontoinställningar i appen för Instagram genom att gå in på din profil och sedan klicka på kugghjulet (eller de tre vertikala punkterna beroende på operativsystem) högst upp till höger. Scrolla längst ner och välj “Lägg till konto” (eller ”Annonskonto”). Logga in i valfritt konto för att lägga till det.

By Emmerich

Similar articles

Varför går det inte att uppdatera flödet på Instagram? :: Var hamnar arkiverade inlägg på Instagram?
Användbara länkar